27 / 04 / 2024

Mari Rezidans Kağıthane teslim tarihi!

Mari Rezidans Kağıthane teslim tarihi!

Firma: Yeşildağ İnşaat & Göncü

Proje: Mari Rezidans

Mari Rezidans Kağıthane teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi. Detaylı teslim tarihi bilgileri ve projenin fiyat ayrıntıları için ulaşabileceğiniz bilgiler ve iletişim adresleri haberimizde yer alıyor...



Mari Rezidans Kağıthane teslim tarihi bilgileri ile ilgili ayrıntılardan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


''İstanbul'u Yaşıyorum İstanbul'un Kalbinde'' sloganı ile satışları hızla süren Mari Rezidans, Kağıthane'de konumlandırılıyor. Projede Yeşildağ İnşaat ve Göncü İnşaat imzası bulunuyor.


14 katlı 2 blok olarak planlanan Mari Rezidans, toplam 137 adet daireden oluşuyor. Sosyal olanaklara geniş yer verilen proje lokasyon olarak da ulaşım kolaylığına sahip bir noktada yükseliyor.


Konut büyüklükleri 100 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen Kağıthane  Mari Rezidans  Projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerine sahip.


Kağıthane Mari Rezidans fiyat


1 oda 1 salon konutlar 290 bin TL

2  oda 1 salon konutlar 390 bin TL

3 oda 1 salon konutlar 490 bin TL'den satışa sunuluyor.


Mari Rezidans Kağıthane teslim tarihi


Mari Rezidans Kağıthane teslim tarihi 2014 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Projede sosyal imkan olarak; Türk hamamı, fitness salonu, çocuk oyun alanları, hobi odası ve sinema salonu gibi özellikler bulunuyor.


Mari Rezidans Kağıthane adres: Talatpaşa Mah. Songül (Gülen) Sok. No:2  Kağıthane - İstanbul


Mari Rezidans  iletişim

Telefon: 444 9 344 - (212) 210 93 44 

Web Adresi: www.marirezidans.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön