02 / 05 / 2024

Marina Ankara Oran fiyat listesi!

Marina Ankara Oran fiyat listesi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Oran fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Sinpaş Yapı imzası ile yükselen projede lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor.



Marina Towers etabı ile 912 adet dairenin satışa sunulduğu  Marina Ankara  'da toplam 2 bin konut yer alıyor. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor.


Marina  Ankara  Oran fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olabilmek mümkün.


Sinpaş Marina Ankara projesi yürüyüş yolları, iskeleler, şelaleler, su sahnesi, tropik ada, yaşam köprüsü, deniz feneri, kafe ve restoranlar, spor alanları, su-ışık gösterileri, bisiklet yolları, Marina Caddesi, çocuk oyun alanları gibi sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. 


Ankara Çankaya Oran'da inşa edilen Marina Ankara Evleri 'nde peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Projede yüzde 10 peşinatta ise kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Marina Ankara Oran fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut seçeneklerinin sunulduğu proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Çankaya Marina Ankara ulaşım!

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Çankaya iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön