28 / 04 / 2024

Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Lansmana ve bahar kampanyasına özel olarak indirim fırsatları sunulan Marina Ankara Konutları yarın satışa çıkacak. Proje Sinpaş Yapı imzası ile Ankara Çankaya Oran'da yükseliyor. Peki Marina Ankara teslimleri ne zaman?



"Marina  Ankara  teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Ön satışları devam eden projede daire fiyatları 221 bin 850 TL'den başlıyor. 


Çankaya  Marina Ankara  ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 10'u peşin olarak ödeniyor, kalan yüzde 90'lık kısım için firma bünyesinde 40 ay vade yapılıyor. 


Sinpaş Yapı imzası taşıyan Marina Ankara Evleri 'nin satışa sunulan blokları 4, 6 ve 7. blok olarak belirlendi. Toplam 2 bin konuttan oluşan projede 912 adet konut için satış süreci yarın başlayacak.


Marina Ankara Oran tropik ada, şelaleler, sahil boyu yürüyüş yolları, bisiklet yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklara sahip. Projede yüzde 7 lansman indirimi, yüzde 15 bahar kampanyası indirimi yapılıyor.


Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Eymir ve Göl manzaralı dairelere yer verilen Marina Ankara Rezisans 'ın 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede indirim kampanyası ile 281 bin 400 TL'den başlayan daire fiyatları  221 bin 850 TL'ye satın alınabiliyor. 


Marina Ankara Çankaya nerede?

Ulaşım: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Sinpaş iletişim  

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön