27 / 04 / 2024

Markalı konut projeleri Güneşli'nin çehresini değiştiriyor!

Markalı konut projeleri Güneşli'nin çehresini değiştiriyor!

Markalı projelerin birbiri ardına yükseldiği Avrupa Yakası Mahmutbey Güneşli hattında, markalı projeler ile kabuk değiştiriyor. Basın Ekspres yolunun çevresindeki tüm bölgeler hızlı dönüşümden nasibini alıyor...



CORNERLIFE GÜNEŞLİ iki etapta planlanan projenin, 14 bin metrekarelik ilk etabı yaklaşık 100 milyon Türk Lirası yatırım bedeli ile yükseliyor. 8 metre kat yüksekliği ile ticari blokta 21 birim, üstünde yükselen 15-16 katlı iki blokta ise toplam 211 konut inşa ediliyor. Temeller: Nişan 2013'de atılan proje Aralık 2014'te teslim edilecek. 


Güneşli, markalı projeler ile kabuk değiştiriyor Basın Ekspres yolunun çevresindeki tüm bölgeler hızlı dönüşümden nasibini alıyor. 


Markalı projelerin birbiri ardına yükseldiği Mahmutbey Güneşli hattında, Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat proje ortaklığında devam eden CornerLife Güneşti, konutlan ve ticari birimleri ile dikkat çekiyor Basın Ekspres yoluT sağlı sollu pek çok yerleşkeye dağılımı sağlamasının yanı sıra Atatürk Havalimanı, E-5f TEM ve sahil yolunu bağlayan özellikleri ile oldukça önemli akslardan biri. Bölgeye ilgi her geçen gün artarken sanayinin yer değiştirdiği, fabrika arazileri üzerinde konut, AVM, otel projelerinin yüksekliği görülüyor. 


Lokasyon avantajını, hızlı ticaret aktivitesi ile destekleyen markalı projeler ve yükseklere taşman konutlar ile bölge ciddi dönüşüm içinde. 


TİCARİ BİRİMLERDE FİYATLAR KENT MERKEZİNİ GEÇTİ 


Keleş İnşaat ve Beyaz inşaat Proje ortaklığında devam eden CornerLife Güneşli projesi, İkitelli kavşağından döner dönmez Halkalı Caddesi ne cepheli konumu ile dikkat çekiyor. Çalışan kesimin ilgisini çeken projede ü+l'den 3 + l'e kadar alternatif konut modelleri bulunuyor. Projede konumlanan 57 ile 340 metrekare arasında değişen cadde cepheli ticari ünitelerin metrekare fiyatları ise 8 bin TL ile 20 bin TL arasında değişiyor. 


TUM DAİRE TİPLERİ İKİ BLOKA DA DAĞITILMIŞ 


Mimar Hüseyin Sarı imzalı proje ana cadde ve ara sokak referansı ile "L" formunda patform üzerine yerleştirilmiş kompakt bloklardan oluşuyor. Blok cephelerinde statik apartman görüntüsünden sıyrılmak adına, farklı doku ve malzemeler ile bitirmeler tasarlanmış. Silikon cam giydirme cepheler yanı sıra prekast öğeler, kayıtlı giydirme cephelerin, boya finisyonlu duvarlar ile kabuk detaylandmlmış. "L" formun geometrisi ile şekillenen orta boşluk açık yüzme havuzu ve peyzaj ile sosyal alanları tanımlıyor. Ticari birimlerin arkasında yer alan yarı açık koridor iki katta konutların giriş koridorunu oluşturuyor ve kapalı-açık sosyal alanların bağlantısını sağlıyor. Bloklar arası mesafeler mahremiyeti koruyacak kadar genişlikte olup tüm daire tiplerine her iki blokta yer verilmiş. 



İÇ MEKANLARDA HER ŞEY DAHİL SİSTEM İLE SATIS 


8 metrelik dükkânların üzerine 2 blokta 211 konut İlk etabında 211 konutun yer aldığı CornerLife Güneşli, cadde cephesinde galerili kat yüksekliği 8 metreyi bulan dükkânların üzerindeki platforma yerleşmiş 15 ve 16 katlı iki bloktan oluşuyor. 

Bloklarda küçük ve büyük daireler karma şekilde yer alıyor. Blokların birinin altında ticari birimler ile konut bloku arasında yer alan 1500 metrekarelik bağımsız tampon bölge sağlık yatırımcıları dahil çeşitli grupların dikkatini çekiyor. 

Dairelerde pay ölçerfi Daire merkezi 0,1 ısıtma sistemi, split ^ kiima altyapısı, ortak alanları beslemek üzere jeneratör, ıslak mekânlarda seramik. 


Habertürk


Geri Dön