27 / 04 / 2024

Gül İnşaat Güneşli Park'ta satışlar başladı! M ²'si 2 bin 200 TL'ye!

Gül İnşaat Güneşli Park'ta satışlar başladı! M ²'si 2 bin 200 TL'ye!

Bugüne kadar birçok prestijli projeye imza atan Gül Inşaat, Güneşli"nin en değerli arazisinde, 120 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği konut ve alışveriş merkezinden oluşan yepyeni projesinin satışlarına başladı



Skyport, Perla Vista, Loca, Metroport, Rose Marine, Otoport, Fly Inn, Colorist, Yeşilköy Konakları gibi birçok prestijli konut ve AVM ile inşaat sektöründe ilklere imza atan Gül İnşaat, Güneşli"nin en güzel lokasyonuna sahip bölgesinde 25 bin metrekarelik bir arazide toplam 300 konut ve 90 mağazadan oluşan GÜNEşžLİ PARK"ı satışa sunuyor.

Yapımı yeni başlayacak olan ve 2012 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Güneşli Park"ta, 1+1"den 5+1"e, çatı dubleksten bahçe dubleksine kadar 8 farklı daire seçeneği bulunuyor. Metrekare fiyatları 2 bin 200 TL"den başlayacak projede büyüklükleri 70 metrekareden 300 metrekareye kadar, 4 blokta 300 adet daire sahiplerini bekliyor.

Sıfır faizle ev sahibi olma şansı

Basın toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül œGüneşli Parkta oturmak veya yatırım amaçlı ev almak isteyen tüketiciler için kasım ayının sonuna kadar geçerli olan lansman fiyatı üzerinden yüzde 25 peşinatla 36 ay sıfır faizle ev sahibi olabileceklerini belirtti. Projeye 120 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade eden Gül; œçevresinde birçok önemli sanayi ve   finans kuruluşu bulunan bir milyon nüfuslu Güneşli bölgesinin kaliteli konut ihtiyacına hitap eden Güneşli Park, projemiz lokasyon itibarı ile Güneşli"de benzersiz bir konumda. Ayrıca yatırımcılar için ana caddeye cepheli 90 mağaza bulunmakta dedi.   Ali Gül, projede 2 bin metrekare hipermarket, 2 bin 300 metrekare teknomarket ve 2 bin 700 metrekare spor merkezinden de faydalanabilineceğini söyledi.

Güneşli Park"ta yaşamı renklendirmenin sınırı yok

Proje hakkında bilgi veren Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise Güneşli Park"ın güvenlik sistemlerinden teknolojik altyapısına kadar üstün nitelikli bir donanıma sahip olmasının yanı sıra, sosyal olanaklarıyla da modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşıladığını belirtti. Gül İnşaat"ın, Güneşlide hayata geçireceği Güneşli Park"ta bütün daireler gün ışığından maksimum faydalanmak üzere tasarlandı.

Ulaşımda kolaylık

Fuar merkezlerine ve Atatürk Havalimanı"na çok yakın konumlanan Güneşli Park, bölgesinde kaliteli konut ihtiyacına cevap vermeyi amaçlıyor. TEM ve E5 çevreyollarının tam ortasında konumlanan proje trafik çilesi çekmeden yaşamla ilgili her türlü ihtiyacını karşılamak isteyenler için bölgesindeki en modern alternatifleri sunuyor.

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın; œGüneşli Park"ın bulunduğu lokasyondan dolayı özellikle havayolları çalışanları ve kuyum üreticileri tarafından çok talep görüyor dedi.

www.guneslipark.com.tr

info@guneslipark.com.tr

0212 515 18 58

--

Gül İnşaat, Güneşli'deki yeni projesinin satışına başladı

Gül İnşaat, Güneşli"de 120 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği konut ve alışveriş merkezinden oluşan yeni projesi
'Güneşli Park'ın satışlarına başladı.

Güneşli Park, 25 bin metrekarelik bir arazide toplam 300 konut ve 90 mağazadan oluşuyor. Yapımı yeni başlayacak olan ve 2012 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Güneşli Park"ta, 1 1"den 5 1"e, çatı dubleksten bahçe dubleksine kadar 8 farklı daire seçeneği bulunuyor.

Metrekare fiyatları 2 bin 200 liradan başlayacak projede büyüklükleri, 70 metrekareden 300 metrekareye kadar, 4 blokta 300 adet daire yer alıyor.

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, projeden kasım ayının sonuna kadar geçerli olan lansman fiyatı üzerinden yüzde 25 peşinatla 36 ay sıfır faizle ev sahibi olunabileceğini belirtti.

Proje büyüklüğünün yaklaşık 120 milyon lira olduğunu ifade eden Gül, Güneşli bölgesinde kaliteli konut ve mağazalara ihtiyaç olduğunu düşünerek Güneşli Park projesini yapma kararı aldıklarını kaydetti.

Ali Gül, projenin çevresinde birçok önemli sanayi ve finans kuruluşu bulunan bir milyon nüfuslu Güneşli bölgesinin kaliteli konut ihtiyacına hitap ettiğini vurguladı.

Avrupa yakasında bugüne kadar Loca, Metroport, Fly Inn, Colorist, Yeşilköy Konakları gibi birçok önemli projeye imza attıklarını ifade eden Gül, yakında Anadolu yakasında projelerine başlayacaklarını bildirdi.

Gül, referandumdan sonra piyasalardaki gerginliğin azalmasının projelere olan talebi artırdığını yatırımcıları yeniden hareketlendirdiğini belirtti.

-'PROJEDE şžU ANA KADAR 450 ÖN TALEP ALDIK'-

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise Güneşli Park"ta bütün dairelerin gün ışığından maksimum faydalanmak üzere tasarlandığını belirtti.

Aydın, 'Projeye bölgedeki konum açısından en güzel noktadaki yerde başlıyoruz. Her türlü alternatifi müşterilerimize sunacağız. Projede 90 mağaza 8 restoran bir hipermarket bir teknomarket ve 2 bin 700 metrekarelik bir spor alanı da düşündük' dedi.

Projenin bölgede iş merkezleri açısından önemli bir noktada olduğuna işaret eden Aydın, 'Projeyle ilgili şu ana kadar 450 ön talep aldık. Burası lojistik firmaları, basın kuruluşları, tekstil firmaları ve havayolu mensuplarının daha çok ilgi gösterdiği bir bölge. Ayrıca Kuyumcukent, Matbaacılar Sitesi gibi çeşitli siteler bulunuyor' diye konuştu.

Konuşmasının ardından soruları da yanıtlayan Aydın, metrekare birim fiyatının 2 bin 200 liradan başladığını, büyüklüğü 70 metrekareden 300 metrekareye kadar değişen dairelerin fiyatlarının 150 bin lira ile 700 bin lira aralığında olduğunu kaydetti.

-'PROJEYE AĞIRLIKLI HAVAYOLU MENSUPLARI İLGİ GÖSTERİYOR'-

Anadolu yakasında karma konseptli projeler düşündüklerini ifade eden Aydın, bununla ilgili görüşmelerde belli bir seviyeye gelindiğini vurguladı.

Güneşli Park projesindeki arsanın kat karşılığı olduğunu söyleyen Aydın, 'Arsa sahibi yüksek mimar Orhan Kayraklı. Kendisinin projeye çok önemli katkıları oldu' dedi.

Projeye ağırlıklı olarak havayolu mensuplarının ilgi gösterdiğini bildiren Aydın, başka bir soruya karşılık da alışveriş merkezindeki dükkanları satmayacaklarını kiraya vereceklerini belirtti.

Toplantıya arsa sahibi yüksek mimar Orhan Kayraklı ile projenin mimarı Ali Osman Öztürk de katıldı.
AA

Basında yer alan diğer haberler:

Güneşli"de 120 milyonluk yatırımla 300 konut yapacak
Güneşli"de 120 milyon TL"lik yatırım gerçekleştiren Gül İnşaat, konut ve alışveriş merkezinden oluşan yeni projesinin satışlarına başladı
İnşaat sektöründe farklı bölgelerde konut ve AVM projeleri gerçekleştiren, İstanbul"da yapılan ilk otomobil AVM"lerinden olan Otoport"un da yapımcısı olan Gül İnşaat, Güneşli"de geçekleştireceği Güneşlipark"ta satışlar için düğmeye bastı.
çıktı. Skyport, Perla Vista, Loca, Metroport, Rose Marine, Otoport, Fly Inn, Colorist ve Yeşilköy Konakları gibi birçok projeye imza atan Gül İnşaat, Güneşli"deki projesini 25 bin metrekarelik bir arazide gerçekleştirecek. Güneşlipark, toplam 300 konut ve 90 mağazadan oluşacak.
Yapımı yeni başlayacak olan ve 2012 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Güneşli Park"ta, 1+1"den 5+1"e, çatı dubleksten bahçe dubleksine kadar 8 farklı daire seçeneği bulunuyor. Metrekare fiyatları 2 bin 200 TL"den başlayacak projede büyüklükleri 70 metrekareden 300 metrekareye kadar 4 blokta 300 konut yeni sahiplerini bekliyor.

Ödemenin dörtte üçüne 3 yıl faizsiz vade
Güneşli"de gerçekleştirin projede Kasım ayının sonuna kadar konut almak isteyenler için ödeme planı hazırladıklarını açıklayan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, œGüneşli Parkta oturmak veya yatırım amaçlı ev almak isteyen tüketiciler için kasım ayının sonuna kadar geçerli olmak üzere bir tanıtım fiyatı üzerinden yüzde 25 peşinatla 36 ay sıfır faizle ev sahibi olabilecekler dedi.

çevresi ticari açıdan hareketli
Projeye 120 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade eden Gül; œProjeyi gerçekleştireceğimiz arsanın yakın çevresinde birçok önemli sanayi ve finans kuruluşu bulunuyor. Bölgenin nüfusu bir milyon olarak telaffuz ediliyor. Güneşli bölgesinin marka konut ihtiyacına hitap eden projemiz lokasyon itibarı ile Güneşli"de iyi bir noktada bulunuyor. Ayrıca yatırımcılar için ana caddeye cepheli 90 mağaza bulunmakta dedi. Ali Gül, projede 2 bin metrekare hipermarket, 2 bin 300 metrekare teknomarket ve 2 bin 700 metrekare spor merkezi olacağın dile getirdi.

Proje hakkında bilgi veren Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise Güneşli Park"ın güvenlik sistemlerinden teknolojik altyapısına kadar donanıma sahip olmasının yanı sıra, sosyal olanaklarıyla da modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşıladığını belirtti. Ayrıca Gül İnşaat"ın, Güneşlide hayata geçireceği Güneşli Park"ta bütün daireler gün ışığından maksimum faydalanmak üzere tasarlandı.

Ulaşımda kolaylık
Fuar merkezlerine ve Atatürk Havalimanı"na çok yakın konumlanan Güneşli Park, bölgedeki marka konut ihtiyacına cevap vermek üzere harekete geçti. TEM ve E5 çevre yollarının tam ortasına konumlanan proje trafik sorunu çekmeden her türlü ihtiyacını karşılamak isteyenler için bölgedeki en modern alternatifleri sunuyor.
Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın; œGüneşli Park"ın bulunduğu lokasyondan dolayı özellikle havayolları çalışanları ve kuyum üreticileri tarafından çok talep görüyor dedi.

 

Gül, Güneşli Park'ta 150 bin TL'den konut satacak!

Gül İnşaat, Güneşli'nin merkezinde 300 konuttan oluşan Güneşli Park projesine başladı. 2012 yılında teslim edilecek projedeki daire 150 bin TL'den başlayacak, 700 bin TL'ye kadar çıkacak

Gül İnşaat, İstanbul Güneşli'de 25 bin metrekare arazide 300 konuttan oluşan Güneşli Park projesinin inşaatına başladı. İçerisinde 90 mağazadan oluşan açık bir alışveriş merkezinin de yer alacağı projede toplam 4 blokta 1+1 ile 5+1 seçeneklerinde değişen, büyüklükleri 70 ile 300 metrekare arasındaki daireler satışa sunulacak. Projedeki dairelerin fiyatları ise 150 bin TL'den başlayarak 700 bin TL'ye kadar çıkacak. Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, ön satışlara başladıkları projeye şimdiden 450 talep aldıklarını belirtti. Gül, 120 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek olan projenin 2012 yılında teslim edileceğini belirtti . Gül aslında projede ilk aşamada 1+1 ve 2+1 daire planlamadıklarını ancak gelen talep sonrasında bu daire seçenekleri de projeye eklediklerini kaydetti. Projede çatı dubleksinden bahçe dubleksine kadar 8 farklı daire seçeneği olacağını kaydeden Gül, kasım ayının sonuna kadar lansman fiyatlarından satış yapacaklarını kaydetti. Projede yüzde 25 peşinatla ve 36 ay sıfır faizle ev sahibi olunabilecek. Gül hem yatırım hem de oturum amaçlı ev almak isteyenler için cazip seçenekler sunacaklarını açıkladı. Güneşli Park projesinde 2 bin metrekare hipermarket, 2 bin 300 metrekare teknomarket ve 2 bin 700 metrekare spor merkezi de yer alacak. Gül, gayrimenkul alanındaki talebin özellikle referandum süreci sonrasındaki yaşanan güven artışı ile yükseldiği belirterek sektörün özellikle bayram sonrasında çok hareketlendiğini dile getirdi.

SIRADA ANADOLU YAKASI VAR

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise ön satışlarda projeye en çok tekstil ve havayolu şirketi sahiplerinden talep geldiğini açıkladı. Projenin fuar merkezlerine ve Atatürk Havalimanı'na çok yakın konumlanması nedeniyle bölgedeki konut ihtiyacına cevap vermeyi amaçladığını belirten Sönmez, TEM ve E5 çevreyollarının ortasında bulunması nedeniyle trafik sorunu ile karşılaşmayacaklarını belirtti. Bu arada Ali Gül, bugüne kadar yaptığı tüm projelerin Avrupa Yakası'nda olduğunu hatırlatarak bundan sonra yapacakları ilk proje ile Anadolu Yakası'na geçeceklerini de açıkladı. Anadolu'da arsa sahibi ile anlaştıklarını açıklarken yer hakkında bilgi vermekten çekindi. Gül, bu bölgedeki projelerinin de karma konseptli olacağını sözlerine ekledi.

Tüm daireler maksimum ışık alıyor
Gül İnşaat'ın hayata geçirdiği ve hala devam eden projeler arasında Skyport, Perla Vista, Loca, Metroport, Rose Marine, Otoport, Fly Inn, Colorist, Yeşilköy Konakları gibi projeler geliyor. Gül, tüm projelerinde olduğu gibi Güneşli Park projesinde de güvenlik sistemlerinden teknolojik altyapıya kadar en son teknolojileri kullandıklarını kaydetti. Gül ayrıca yeni projedeki tüm dairelerin maksimum ışıktan faydalanacak şekilde tasarlandığını da belirtti.

PROJE KÜNYESİ
* Konut sayısı: 300
* Mağaza sayısı: 90
* Metrekare aralığı: 70-300 m2
* Fiyat aralığı: 150 bin - 700 bin TL
* Toplam yatırım tutarı: 120 milyon TL
Sabah

Gül İnşaat"tan Güneşli"ye 120 milyon liralık yatırım

Gül İnşaat, İstanbul Güneşli"de 300 konut ve 90 mağazadan oluşan Güneşli Park"ı satışa sunuyor. Projede teslimat 2012"de başlayacak

Skyport, Perla Vista, Loca, Metroport, Rose Marine, Otoport, Fly Inn, Colorist, Yeşilköy Konakları gibi birçok konut ve AVM ile inşaat sektöründe faaliyette bulunan Gül İnşaat, İstanbul Güneşli"nin en güzel lokasyonuna sahip bölgesinde 25 bin metrekarelik bir arazide toplam 300 konut ve 90 mağazadan oluşan Güneşli Park"ı satışa sunuyor. Yapımı yeni başlayacak olan ve 2012 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Güneşli Park"ta, 1+1"den 5+1"e, çatı dubleksten bahçe dubleksine kadar 8 farklı daire seçeneği bulunuyor. Metrekare fiyatları 2 bin 200 TL"den başlayacak projede büyüklükleri 70 metrekareden 300 metrekareye kadar, 4 blokta 300 adet bulunacak.

SIFIR FAİZLE EV şžANSI
Basın toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül œGüneşli Parkta oturmak veya yatırım amaçlı ev almak isteyen tüketiciler için kasım ayının sonuna kadar geçerli olan lansman fiyatı üzerinden yüzde 25 peşinatla 36 ay sıfır faizle ev sahibi olabileceklerini belirtti. Projeye 120 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade eden Gül, œYatırımcılar için ana caddeye cepheli 90 mağaza bulunmakta dedi. Ali Gül, projede 2 bin metrekare hipermarket, 2 bin 300 metrekare teknomarket ve 2 bin 700 metrekare spor merkezinden de faydalanabilineceğini söyledi.

ULAşžIM KOLAY, BÜTÜN DAİRELERDE GÜNEşž
Fuar merkezleri ve Atatürk Havalimanı"na yakınlığı sebebiyle önemli olduğu belirtilen Güneşli Park"ın tanıtım toplantısına, (soldan sağa) Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül ile Yüksek Mimar Orhan Kayraklı da katıldı. Proje hakkında bilgi veren Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın, projede bütün dairelerin gün ışığından maksimum faydalanmak üzere tasarlandığını söyledi.
Türkiye


Geri Dön