07 / 05 / 2024

Marmara Forumdan Vana yardım kampanyası!

Marmara Forumdan Vana yardım kampanyası!

Marmara Forum, Vanda yaşanan depremin yaralarını sarmak için bir yardım kampanyası başlattı. Türkiyeyi üzüntüye boğan deprem felaketinin ardından başlattığı kampanya ile Vandaki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere giysi ve gıda yardımı ulaştıracak  



 Bugüne dek başlattığı ve dahil olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle bir adım öne çıkan Marmara Forum, Vanda dün yaşanan ve tüm Türkiyeyi derin üzüntüye boğan deprem felaketinin ardından başlattığı kampanya çerçevesinde Vandaki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere giysi ve gıda yardımı ulaştıracak. Marmara Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi Van depreminin yaralarını elbirliğiyle sarmak için Yurtiçi Kargo işbirliğiyle deprem bölgesine bir yardım tırı gönderiyor. Marmara Forumun, depremzedelerin acısını bir nebze olsun hafifletmeyi amaçladığı yardım tırı Marmara Forumun kendi katkısı, yer alan markaların desteği ve  bölgeye yardım etmek isteyen ziyaretçilerin göndermek istediği giyim, gıda gibi ihtiyaç maddelerini de toplayacak. 

Yardım kampanyasından toplanacak giyim ve gıda desteğinin Vana her günün akşamında ulaştırılacağını açıklayan Marmara Forum Yönetimi Marmara Forum ailesi olarak devletimiz, sivil savunma birimleri ve vatandaşlarımızın kenetlenerek kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü bölgede, sergilenecek duyarlılığın ve yapılacak desteğin çok anlamlı olduğuna inanıyor, yaşanan felaketin ardından yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ve bölge halkı başta olmak üzere tüm Türkiyeye geçmiş olsun diliyoruz dedi.

 

 


Geri Dön