28 / 04 / 2024

Marmara Forum'un açılışında ünlüler geçidi!

Marmara Forum'un açılışında ünlüler geçidi!

Multi Development Türkiye'nin İstanbul'daki ikinci Türkiye'deki dokuzuncu projesi Marmara Forum'un 30 Mart 2011'de gerçekleşen açılışında siyaset, iş ve sanat hayatından ünlü simalar bir araya geldi



Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı gecede Kenan Doğulu da sahne aldı.

Yarın kadar yeni konseptiyle 31 Mart'ta kapılarını açan Marmara Forum, 30 Mart'taki dikkat çekici parti konseptinin yanında sanal kurdele kesimiyle de büyük beğeni topladı. Multi Development Türkiye ve İngiltere merkezli Area Property Partners tarafından gerçekleştirilen Marmara Forum'un tanıtımı için 30 Mart 2011'de siyaset, iş ve sanat camiasından tanınan isimler bir araya geldi. Multi Development'ın CEO'su Hulusi Belgü'nün ev sahipliği yaptığı geceye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de onur konuğu olarak katıldı.

KEYİFLİ ANLAR YAŞANILDI

Katılımın yoğun olduğu gözlenen gecede Ender Mermerci, Mimar Murat Tabanlıoğlu-eşi Melkan Tabanlıoğlu, Mehmet Edin, Saba Tümer, Şenay Akay, Tülin Şahin-eşi Mehmet Özer, Didem Taslan, Nefise Karatay, Simge Tertemiz ve Tuğba Özay gibi ünlü simalar bir araya geldi. Marmara Forum'da düzenlenen gecenin sunuculuğunu yapan Beyazıt Öztürk, eğlenceli sunumuyla tüm konuklara keyifli anlar yaşatırken sahne alan Kenan Doğulu da en sevilen şarkılarıyla konukları coşturdu.
Yeni Şafak


Geri Dön