Kent Haberleri

Marmara'da deprem! Kandilli ve AFAD duyurdu! 3.8 büyüklüğünde...

Marmara Denizi'nde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi resmen açıkladı. İşte ayrıntılar...  En çok korkulan ve tedirginlik yaratan büyük İstanbul depreminin ne zaman olacağı merak ediliyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin etkisi sürerken, yeni deprem haberleri de geliyor. En çok korkulan ve tedirginlik yaratan büyük İstanbul depreminin ne zaman olacağı merak ediliyor. 

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan son dakika verisine göre; saat 11:36'da Marmara Denizi’nde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

AFAD ise depremin büyüklüğünü 3.6 şeklinde duyurdu. 

AFAD tarafından depremin merkez üssünün Marmaraereğlisi olduğu açıklandı. Peki Marmara denizinde meydana gelen depremin derinliği ne kadar oldu? İşte İstanbulluları tedirgin eden o depremle ilgili ayrıntılar...

Marmara denizinde deprem! Kandilli ve AFAD duyurdu! 3.8 büyüklüğünde...

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında göre Marmara Denizi'nde saat 11.36'da meydana gelen depremin büyüklüğü 3.6 olarak belirtildi. 

Depremin yerin 8,63 kilometre derinlikte olduğu açıklandı. 

Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin İstanbul'un batısında bulunan bazı ilçelerde hafif şekilde hissedildiği belirtildi. 

Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

Risk tespitinde kafa karıştıran olay! Testler yönetmelik dışı, fiyatlar cep yakıyor!

Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın!