29 / 04 / 2024

Marmaris Altınyunus'ta hisselere kayıt altına girme çağrısı!

Marmaris Altınyunus'ta hisselere kayıt altına girme çağrısı!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş, ortaklarına yaptığı duyuruda hisselerine kendi adlarına kaydettirmeyen olan pay sahiplerinin 31 Aralık 2012 tarihine kadar hisselerini kayıt altına almalarını istedi



Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş, ortaklarına yaptığı duyuruda hisselerine kendi adlarına kaydettirmeyen olan pay sahiplerinin 31 Aralık 2012 tarihine kadar hisselerini kayıt altına almalarını istedi.  Firma ayrıca, kaydileştirme işlemleri tamamlanamayan hisselerin üzerinde  31 Aralık 2012 tarihinden itibaren her hangi bir hak iddia edilemeyeceğini kaydetti.

Konuyla ilgi olarak Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler'in yayınladığı duyuru şöyle:

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş ORTAKLARINA DUYURU
Kaydileştirilmeyen Hisse Sahipleri Tüm Haklarını 31.12.2012'de Kaybedecekler
13 Şubat 2011 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren 6111 sayılı Kanun'un 157. maddesi ile değiştirilen Sermaye Piyasası Kanunu'nun Geçici 6. maddesine göre, 31 Aralık 2012 tarihine kadar kaydileştirilmek üzere şirketimize teslim edilmeyen tüm hisse senetleri, bu tarihte kanunen şirketimize intikal edecek ve pay sahiplerinin söz konusu hisse senetleri üzerindeki tüm hakları da anılan tarihte kendiliğinden sona ermiş sayılacaktır.

Yapılan bu yeni düzenleme sonucunda, sahip oldukları payları kaydi sistemde, henüz kendi adlarına kaydettirmemiş olan pay sahiplerimiz, 31 Aralık 2012 tarihine kadar kaydileştirme işlemlerini tamamlamazlarsa, anılan tarihten itibaren, bu hisselerden doğan bütün haklarını kanun gereği kaybedeceklerdir.
Bu doğrultuda, henüz kendi adlarına kaydileştirilmemiş hisse senetlerine sahip olan pay sahiplerimizin haklarının kaybolmaması için, en kısa sürede hisselerini kaydileştirmek üzere şirket Merkezimizdeki Sayın Ercan Mekik'e veya şirketimiz adına kaydileştirme işlemlerini yürüten Yapı Kredi Bankası ile Yapı Kredi Yatırım şubelerine müracaat etmeleri rica olunur.

İşbu duyuru pay sahiplerimizin haklarının korunması amacıyla yapılmış olup, kaydileştirme işlemleri için zamanında şirketimiz ile irtibat kurmayan pay sahiplerimizin kanunun amir hükümlerinin uygulanması sonucu 31 Aralık 2012 tarihinde oluşabilecek hak kayıplarından dolayı şirketimizin hiçbir şekilde sorumlu tutulamayacağını beyan ederiz.


Geri Dön