14 / 09 / 2024

Marmaris Belediyesi’nden Şahan Gökbakar’ın villasına ilişkin açıklama!

 Marmaris Belediyesi’nden Şahan Gökbakar’ın villasına ilişkin açıklama!

Marmaris Belediyesi, Şahan Gökbakar'a ait olduğu belirtilen villanın imar durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte Marmaris Belediyesi tarafından yapılan o açıklama…




Marmaris Belediyesi, oyuncu Şahan Gökbakar'a ait olduğu belirtilen villanın imar durumu ile ilgili bir açıklama yaptı

Marmaris Belediyesi konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada oyuncu Şahan Gökbakar'a ait olduğu belirtilen villaya teknik ekiplerin inceleme için gittiklerini fakat bahçe kapısının kapalı ve kilitli olması, etrafının kesici tel örgülerle çevrili olması nedeniyle içeri giremediklerini belirtti.


Marmaris Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Son zamanlarda çeşitli haberlere konu olan Marmaris ilçesi Turgut Mahallesi'nde kayıtlı olan ve mülkiyeti Çamaşırhane Film Yapım AŞ’ye ait taşınmazla ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına aşağıdaki açıklamayı yapma gereği doğmuştur." ifadeleri yer aldı.


Ayrıca Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nden önceki belediye yönetimi döneminde yazılar geldiği bildirilen söz konusu açıklamada, "Yapı kayıt belgesi değerlendirme komisyonu kararı ile söz konusu gayrimenkul için alınmış 4 adet yapı kayıt belgeleri iptal edilmiştir. Fakat yapı kayıt belgelerinin iptaline yönelik açılmış olan davalar gerekçe gösterilerek geçmiş belediye yönetimi döneminde herhangi bir idari işlem tesis edilmemiştir." ifadelerine yer verildi.

 Marmaris Belediyesi’nden Şahan Gökbakar’ın villasına ilişkin açıklama!

Marmaris Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Şu anki belediye yönetimimiz döneminde Muğla Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden sadece 6 Eylül 2024 tarihinde saat 17.23 itibari ile belediyemiz evrak kayıt sistemine giriş yapan 10390361 sayılı yazı gelmiştir. Söz konusu bu yazıda, ilgili gayrimenkul için alınmış yapı kayıt belgelerinin iptal kararı aleyhine Muğla idari mahkemeleri nezdinde yürütmenin durdurulmasına yönelik davalar açılmış olduğu, davaların ilgili mahkemeler nezdinde derdest olduğu, dava süreçlerinde herhangi bir yürütme durdurma kararı ya da dava konusu işlemin iptaline karar verilmediği ilgili mer’i (yürürlükte bulunan) mevzuat çerçevesinde söz konusu işlemlerin idaremiz tarafından yürütülmesi belirtilmiştir.

Ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün yazısı gereğince ivedilikle Marmaris Belediyesi teknik ekipleri ilgili mer’i mevzuat hükümleri çerçevesinde idari işleme esas olmak üzere gerekli teknik inceleme ve tespit için söz konusu gayrimenkule gitmiş fakat bahçe kapısının kapalı ve kilitli olması, gayrimenkul etrafının kesici tel örgülerle çevrili olması sebebiyle içeri girememiş, idari işlem tesis edilememiştir. Fakat söz konusu taşınmaza yeniden gidilecek ve üzerinde ilgili mer’i mevzuat hükümleri çerçevesinde tüm yasal idari iş ve işlemler tesis edilecektir. Konuya hassasiyetle yaklaştığımızı bildiririz."

 

Şahan Gökbakar'dan Marmaris'teki kaçak ev iddialarına yanıt: Benim değil, komşumun evi!

Şahan Gökbakar'ın Marmaris’teki villasının fiyatı ortaya çıktı!

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!


Geri Dön