03 / 05 / 2024

Marmaroom projesinde dairelerin teslimleri başladı!

 Marmaroom projesinde dairelerin teslimleri başladı!

EVKO İnşaat Grubu tarafından Maltepe'de 13 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Marmaroom Projesi, 3 blokta toplam 300 adet daire ve caddeye cepheli 7 adet ticari üniteden oluşuyor.



EVKO İnşaat Grubu tarafından Maltepe'de 13 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Marmaroom Projesi, 3 blokta toplam 300 adet daire ve caddeye cepheli 7 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 3 farklı daire tipi bulunuyor. 215 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta olan projede Ocak 2015 itibari ile tapu teslimleri başladı. 61 metrekare ile 165 metrekare arasında değişen dairelerde ankastre ocak, davlumbaz ve fırın standart olarak sunuluyor. Projede her daireye ait otopark ve depo alanları bulunuyor. Şubat 2015 ortalarından itibaren daire teslimlerinin de kademeli olarak ilerleyeceği projede, anlaşmalı bankalar tarafından sunulan 120 aya varan vadelerde ve düşük faiz oranlarındaki ödeme seçenekleri bulunuyor. 



Geniş sosyal alan imkanı Maltepe bölgesinin yatırım açısından en karlı noktasında bulunan Marmaroom Projesi'ne ait ticari üniteler de yeni yıl itibari ile satışa sunuldu. Her türlü ihtiyaca cevap verebilecek ticari üniteler, hem projeye hem de bölgeye katkı sağlayacak şekilde geliştirildi. Marmaroom Sosyal Tesisleri'nde açık-kapalı yüzme havuzları, squash, masa tenisi, basketbol sahaları, tenis kortu gibi birçok spor alam açık ve kapalı tesisler halinde hizmete sunuluyor. Ayrıca fitness merkezi, sauna, türk hamamı ve masaj salonunun yanı sıra kafeterya, kreş, çocuk oyun alanlan ve çocuk havuzu da sosyal tesislere dâhil edilmiş durumda. 



Star 



Marmaroom Maltepe satış ofisi iletişim bilgileri:

Telefon: 0 216 427 60 61-62

Web Adresi: www.marmaroom.com


Geri Dön