02 / 05 / 2024

Nish İstanbul Evleri'nde rezidans ve ofislerin teslimleri başladı

Nish İstanbul Evleri'nde rezidans ve ofislerin teslimleri başladı

Özyazıcı İnşaat´ın Çobançeşme´de inşa ettiği Nish İstanbul projesinde rezidans ve ofislerde anahtar teslimleri başladı



Kısa bir süre sonra halka açılacak olan Torunlar GYO ile sektörün önde gelen şirketlerinden Özyazıcı İnşaat´ın 150 milyon dolar yatırım ile İstanbul Çobançeşme´de inşa ettiği Nish İstanbul projesinde rezidans ve ofislerde anahtar teslimleri başladı.

Halka arz hazırlığında olan Torunlar GYO´nun yüzde 60 ortaklığı bulunan Nish İstanbul projesi 33 bin metrekare arsa üzerinde rezidans, ofis ve alışveriş alanlarını içeren 4 bloktan oluşuyor. Toplam 135 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede üç blokta 67 ile 186 metrekare arasında değişen büyüklükte 585 adet 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde rezidanslar yer alıyor. Diğer bir bloğun 270 m² büyüklüğünde 63 ofise ayrıldığı Nish İstanbul´da blokların altında ise 63 ile 681 metrekare arasında 52 mağaza bulunuyor.

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun inşaatına kriz ortamında başladıkları Nish İstanbul´u söz verdikleri tarihte teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: "Torunlar GYO olarak bu bayram çifte sevinç yaşadık. Bir yandan uzun yıllardır hayalimiz olan halka arz sürecimiz başlamışken bir yandan da kriz ortamında başladığımız projelerimizi söz verdiğimiz tarihlerde sahiplerine teslim ediyoruz. Bu gelişmeler bizim için son derece önemli. Sektördeki 30 yılı aşkın tecrübemizle bundan sonra da tüm hızımızla projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz."

Atatürk Havaalanı, E5 Karayolu ve TEM´e yakınlığı ile dikkat çeken Nish İstanbul, ofisleri, spor ve sosyal yaşam alanları ile iş dünyasının ve yaşama dair tüm ihtiyaçların aynı kompleks içinde karşılandığı bir proje. Nish İstanbul´da A bloğundaki ofislerin tamamı, rezidansların ise yüzde 88´i satılmış durumda.

Rezidans hizmetleri, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik hizmetinin yanısıra Nish İstanbul´un sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis, voleybol ve basketbol sahaları ile yürüyüş parkurları yer alıyor.

Nish İstanbul'da, 1+1'ler 280 bin TL ile 300 bin TL ve 2+1'ler 450 bin TL ile 490 bin TL arasında değişiyor.
 

 Torunlar GYO Hakkında
1996 yılında kurulan ve yönetim kurulu başkanlığını Aziz Torun´un yaptığı Toray İnşaat´ın, 2008 Ocak ayında SPK onayı ile gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşmesiyle Torunlar GYO adını alan şirket bugün Türkiye´nin en geniş portföylerinden birine sahip.

Torunlar GYO, 1999 yılında, döneminde Türkiye´nin en büyük alışveriş merkezi olan AnkaMall ve Bursa´nın ilk alışveriş merkezi Zafer Plaza´yı hizmete açarak gayrimenkul sektöründeki farkını ortaya koydu. 2004 yılında bölgenin en büyük outleti Antalya Deepo Outlet, 2007 yılında Bursa Korupark Alışveriş Merkezi´ni faaliyete geçiren Torunlar GYO, 2008´de konut ve alışveriş merkezini buluşturan karma projesinde anahtar teslimlerini gerçekleştirdi.

Torunlar GYO, Torun Tower ve Türkiye´nin en büyük karma projelerinden biri olan Mall Of İstanbul arazisi ile birlikte Marmaris Netsel Marina´yı da portföyüne katarak büyümeye devam etti. Torunlar GYO, İstanbul´daki ilk alışveriş merkezi yatırımı olan Torium Alışveriş Merkezi´ni ise 22 Ekim´de açmayı planlıyor.

0212 444 44 70

http://www.nishistanbul.com/

 

 

Basında yer alan diğer haberler:


Nish İstanbul´da rezidans ve ofisler sahiplerini buluyor
Kısa bir süre sonra halka açılmayı planlayan Torunlar GYO ile Özyazıcı İnşaat´ın 150 milyon dolar yatırım ile İstanbul Çobançeşme´de inşa ettiği Nish İstanbul projesinde rezidans ve ofislerde anahtar teslimleri başladı.
Halka arz hazırlığında olan Torunlar GYO´nun yüzde 60 ortaklığı bulunan Nish İstanbul projesi 33 bin metrekare arsa üzerinde rezidans, ofis ve alışveriş alanlarını içeren 4 bloktan oluşuyor. Toplam 135 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede üç blokta 67 ile 186 metrekare arasında değişen büyüklükte 585 rezidans bulunurken diğer bir blok 270 metrekare büyüklüğünde 63 ofise ayrıldı. Nish İstanbul´da blokların altında ise 63 metrekare ile 681 metrekare arasında 52 mağaza bulunuyor.

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun inşaatına kriz ortamında başladıkları Nish İstanbul´u söz verdikleri tarihte teslim ettiklerini belirterek, "Torunlar GYO olarak bir yandan halka arz süreci başlarken diğer yandan kriz ortamında başladığımız projeleri gerçekleştiriyoruz. Sektördeki 30 yılı aşkın tecrübemizle bundan sonra da tüm hızımızla projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz."


Atatürk Havaalanı, E5 Karayolu ve TEM´e yakınlığı ile dikkat çeken Nish İstanbul, ofisleri, spor ve sosyal yaşam alanları ile iş dünyasının ve yaşama dair tüm ihtiyaçların aynı kompleks içinde karşılandığı bir proje. Nish İstanbul´da A bloğundaki ofislerin tamamı, rezidansların ise yüzde 88´i satılmış durumda.
Rezidans hizmetleri, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik hizmetinin yanısıra Nish İstanbul´un sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis, voleybol ve basketbol sahaları ile yürüyüş parkurları yer alıyor.

 

Nish İstanbul'da ofis ve rezidanslar teslim edilmeye başlandı
  
Kısa bir süre sonra halka açılacak olan Torunlar GYO ile Özyazıcı İnşaat'ın 150 milyon dolar yatırımla İstanbul Çobançeşme'de inşa ettiği Nish İstanbul projesinde rezidans ve ofislerde anahtar teslimleri başladı. Torunlar GYO'nun yüzde 60 ortaklığı bulunan Nish İstanbul projesi 33 bin metrekare arsa üzerinde rezidans, ofis ve alışveriş alanlarını içeren 4 bloktan oluşuyor.

 

REZİDANSLARIN % 88'İ SATILDI
Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun Nish İstanbul'u söz verdikleri tarihte teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: 'Torunlar GYO olarak bu bayram çifte sevinç yaşadık. Bir yandan uzun yıllardır hayalimiz olan halka arz sürecimiz başlamışken bir yandan da kriz ortamında başladığımız projelerimizi söz verdiğimiz tarihlerde sahiplerine teslim ediyoruz. Nish İstanbul'da A bloğundaki ofislerin tamamı, rezidansların ise yüzde 88´i satılmış durumda.'
Akşam


Geri Dön