12 / 05 / 2024

Marshall Boya, renk hareketini Türkiye´ye getirdi

Marshall Boya, renk hareketini Türkiye´ye getirdi

Marshall Boya gri ve kasvetli tüm alanları renkli hale getirmeyi amaçlayan dünya çapındaki "Renk Hareketi" girişimini, Kadıköy´de başlattı



Marshall Boya gri ve kasvetli tüm alanları renkli hale getirmeyi amaçlayan dünya çapındaki "Renk Hareketi" girişimini, Kadıköy´de, Ayrılık Çeşmesi Sokağı´nda başlattı.

1 Temmuz´da, gün boyu, Balık Ayhan müzikleri, çeşitli yarışmalar, aktiviteler ve sürpriz ünlü isimler eşliğinde şenlik havasında süren etkinlikte, sokaktaki 44 ev boyanarak, hayat yeniden renklendirildi.

"Birlikte istediğimiz her şeyi değiştirebiliriz"

Renk Hareketi´nin, dekoratif boya sektörünün lideri AkzoNobel´in gri ve kasvetli alanları renkli hale getirmek için dünya çapında başlattığı bir girişim olduğunu vurgulayan AkzoNobel Marshall Boya Genel Müdürü Dick Velings, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mart 2010´da başlayan Renk Hareketi Projesi ile Brezilya, Fransa, İngiltere ve Hindistan´a renk getirdik. Şimdi de, AkzoNobel´in bir parçası olan Marshall Boya ile bu Renk Hareketi´ni Türkiye´ye taşımak bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Renklendir Hayatı, herkesin katılabileceği, renkli bir hareketin başlangıcı. İnanın ki bir damla boya, bir parça renk bize ilham vermeye yeter. Birlikte, istediğimiz her şeyi değiştirebiliriz. Hepimize ilham vermesi gereken gücü gösterecek basit bir boya damlasını hep birlikte ekleyebiliriz. Bunun, sizin yatak odanızın duvarı veya okulunuz olması fark etmez. Herkes bunun bir parçası olabilir."
Hürriyet Emlak


Geri Dön