Konut

Marshall "Fashion Duvar Desenleri"ni piyasaya sunuyor

Renkler ve dekorasyonun yaşam için önemini bilen Marshall, Türkiye'de bir ilke daha imza atarak "Fashion Duvar Desenleri"ni Mayıs ayı içinde piyasaya sunuyor

Marshall'ın Mayıs ayı içinde tüketicilerin beğenisine sunacağı Fashion Duvar Desenleri, dekorasyon ve renk seçimi konusunda zorlananlar için son derece önemli bir kolaylaştırıcı ve alternatif olma amacını güdüyor. Fashion Duvar Desenleri, duvarı dekorasyonunun bir parçası olarak düşünenler için ideal çözümler sunuyor.

Duvar renginin değiştirileceği odalardaki eşyalar, odanın baktığı yön ve ışık miktarı renk seçimi konusunda belirleyici etkenler. Marshall, Fashion Duvar Desenleri ile dengeli bir düzen için istenen renklerin farklı tonları ile kombinasyonlarını bir araya getiriyor ve işleri kolaylaştırıyor.

Mekana göre renk seçimi

Renklerin yaşamımızdaki önemini bilen Marshall, salon ve oturma odası gibi mekanlar için doğal renkler öneriyor. Bu mekanlarda genelde sakin aktiviteler gerçekleştirildiği için dikkat çekecek kontrastlara yer verilmemeli. Marshall, 2009 yılında salon ve oturma odaları için Marshall içcephe renk paletinden Kumbeji, Vanilya Çiçeği ve Mum Işığı'nı tavsiye ediyor.

Yemek odası duvarlarında kullanılacak doğal ve meyveleri andıran renkler, mutlu, sıcak ve davet edici bir atmosfer yaratıyor. Marshall, 2009'da yemek odaları için Vanilya Çiçeği, Karamela ve Lila'yı öneriyor.

Yatak odası herkes için rahatlık ve sakinlik kelimelerini çağrıştırıyor. Bu yüzden Marshall, sert kontrastlar ve ağır renkler yerine yumuşak renkleri tavsiye ediyor. Marshall, içcephe renk paletinden seçilecek Güz Gülü, Ortanca ve Kum Beji'ni 2009 yatak odalarına rahatlık ve sakinlik katıyor.