28 / 07 / 2024

Martı GYO, SPK izahnamesini Ticaret Sicili'ne kaydettirdi

Martı GYO, SPK izahnamesini Ticaret Sicili'ne kaydettirdi

Martı GYO, SPK izahnamesini Ticaret Sicili'ne kaydettirdi


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Martı Otel İşletmeleri, yüzde 94 hissesine sahip olduğu Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulundan 7 Eylül 2010 tarihinde aldığı Kurul Kayıt Belgesinin izahnamesini 13 Eylül 2010 tarihinde Ticaret Siciline tescil ettirdi.

Martı GYO tarafında yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
Ortaklığımızın ilk defa halka arz edilecek  54 milyon TL nominal değerli payların satışı ile ilgili izahnamedir. Söz konusu paylar Sermaye Piyasası Kurulu'nca 07 Eylül 2010 tarih ve  GYO.70/653 sayı ile kayda alınmıştır. Ancak kayda alınma ortaklığımızın ve paylarının kurul veya kamuca tekeffülü anlamına gelmez. Sermaye piyasası kanunu uyarınca, izahname ve ekleri ile sirkülerde yer alan bilgilerin gerçeği dürüst bir biçimde yansıtmasından ihraççılar sorumludur. Ancak, kendilerinden beklenen özeni göstermeyen aracı kuruluşlara da zararın ihraççılara tazmin ettirilemeyen kısmı için müracaat edilebilir. Bağımsız denetim kuruluşları ise, denetledikleri mali tablo ve raporlara ilişkin olarak hazırladıkları raporlardaki yanlış ve yanıltıcı bilgi ve kanaatler nedeniyle doğabilecek zararlardan hukuken sorumludur. 

İMKB Yönetim Kurulu Başkanlığı'nın 22 Temmuz 2010 tarihli toplantısında, ortaklığımız paylarının Kurumsal Ürünler Pazarı'nda işlem görebileceğine karar verilmiştir.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön