03 / 05 / 2024

Maslak No/1 sekiz ay sonra teslim!

Maslak No/1 sekiz ay sonra teslim!

Firma: Saral Şirketler Grubu, Altınbaş Holding, Koçkaya Holding

Proje: Maslak No\/1

Maslak'ta yer alan Maslak No/1 projesinde 2013 yılının Haziran ayında teslimlere başlanacak. Altınbaş Holding, Koçkaya Holding ve Saral Şirketler Grubu ortaklığıyla Maslak Büyükdere Caddesi'nde hayata geçirilen projenin yapımı 2011 yılında başladı...



Altınbaş Holding, Koçkaya Holding ve Saral Şirketler Grubu ortaklığıyla Maslak Büyükdere Caddesi'nde hayata geçirilen projenin yapımı 2011 yılında başlamıştı. Maslak No.1 Ofis projesi 8.25 x 8.25 m ölçülerindeki ızgara sistem üzerinde planlanan ve bağımsız olarak biçimlendirilmiş şeffaf bir strüktürle giydirilen rasyonel bir ofis bloğu şeklinde tasarlandı. 250 araçlık VIP otopark sistemine sahip projede toplantıların yapılacağı Fuaye Toplantı Salonu'da yer alıyor. 

Maslak No.1 Ofis Yapısı güney ve batı yönlerinde ikinci bir cephe gibi hareket eden bir örtüyle oluşturulan ve ofis yapısından 17 metreye kadar genişleyen açıklıklarla kopartılan bu yapı 20 metre yüksekliğinde düşey bahçelerin elde edilmesini sağladı. 150 x 200 cm ölçülerinde dikdörtgen modüller yardımıyla biçimlendirilen dairesel plan ise yapının otobandan nasıl algılanacağı düşünülerek tasarlandı. 



Adres:Eski büyükdere cad. no/1

Maslak - İSTANBUL / TURKEY


maslakno1.com


Gizem Çelik


projeye sor



Geri Dön