17 / 05 / 2024

Masters Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile, Omar Aljarf Müdürlüğü 'nde, Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi 'nde kuruldu.



Masters Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Omar Aljarf Müdürlüğü'nde kuruldu.


Masters Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-) Hertürlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek  ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek  3-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4-)Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti.  5-) Her türlü temizlik malzemeleri, sıvı, toz ve katı deterjan çeşitleri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların imalini, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımı, satımı, ithalini, ihracını, komisyonunu, dağıtım ve pazarlamasını yapmak.



Geri Dön