01 / 07 / 2024

Masyap İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Masyap İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Masyap İnşaat Anonim Şirketi; Erol Borucu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hamdi Şeheri Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Ataşehir' de kuruldu.



Masyap İnşaat Anonim Şirketi; Erol Borucu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hamdi Şeheri Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.


Masyap İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; A-ŞİRKET a) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, baraj,yol, park, okul, hastane ve her türlü sağlık tesisleri, otel, kooperatif, fabrika,turizm tesisleri ve her türlü konut inşa etmek, onarmak, mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, yol ve bahçe düzenlemeleri, taahhüt işleri yapmak, açılacak olan ihalelere katılmak, teklif vermek, b) Konu ile ilgili proje, müşavirlik, denetim ve danışmanlık hizmetleri vermek, c) Konu ile ilgili her türlü inşaat ve dekorasyon malzemelerinin alım satımını, ithalatını, ihracatını ve ticaretini yapmak, d) Konu ile ilgili makine ve teçhizat parkı kurmak, alım satımını yapmak, kiralamak, ithalatını ihracatını yapmak, e) Arsa satın alarak üzerine bina yapmak, arsa almak, satmak, kat mülkiyeti kanununa göre bina inşa etmek, pazarlamak ve satmak üzere kurulmuştur. B-Şirket bu maksat ve  mevzunu gerçekleştirmek için, a) Menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, işletebilir, kiralayabilir, icabında alıp satabilir. Bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap edebilir. b) Başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine  ipotek tesis tescil ve fek edebilir. Kendi menkul ve gayrimenkulleri üzerinde başkaları lehine menkul rehni ve ipotek tesis ettirebilir,  kredi alabilir. c) Şirket konusu ile ilgili yeni şirketler kurulabilir, kurulmuş olanlara iştirak edebilir, kendi konusunda çalışan şirketlerlebirleşme muameleleri yapabilir, devlet ihalelerine girebilir. d) Şirket konusu ile ilgili marka, ihtira beratı, ustalık (Knowhow) ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir, devir ve ferağ edebilir ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir.


Masyap İnşaat Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Atatürk Mahallesi 63 Ada Gardenya 5-22E Blok/Daire:22  



Geri Dön