28 / 04 / 2024

Mavera Sarayları Başakşehir vaziyet planı!

 Mavera Sarayları Başakşehir vaziyet planı!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Sarayları

10 bin metrekare arsa alanına sahip Mavera Sarayları Başakşehir projesinde teslim tarihi olarak 2015 yılının Haziran ayı bildiriliyor. Mavera Sarayları Başakşehir vaziyet planı bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...



3 blok halinde yükselen  Mavera Sarayları  İstanbul Anadolu yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Mavera Sarayları Başakşehir vaziyet planı haberimizin devamında yer alıyor. 


4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon daire tiplerinin bulunduğu Mavera Sarayları Başakşehir projesinde bloklar 5 ve 6 katlı olarak inşa edildi. Mavera Sarayları ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


10 bin metrekare arsa alanına sahip olan  Makro İnşaat  Mavera Sarayları teslim tarihi 2015 Haziran olarak bildiriliyor. Proje dahilinde çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark gibi imkanlar sağlanıyor. Mavera Sarayları konut alanları ise 4 oda 1 salonlar 257 metrekareden, 5 oda 1 salonlar 308 metrekareden, 6 oda 1 salonlar 338 metrekareden başlıyor.


Mavera Sarayları Başakşehir vaziyet planı!


Mavera Sarayları Başakşehir vaziyet planı


 Mavera Sarayları Başakşehir vaziyet planı!



Mavera Sarayları nerede?

Proje,  İstanbul Anadolu yakası Başakşehir'de konumlandırılıyor.



Makro İnşaat Mavera Sarayları ulaşım:

Telefon:0212 659 62 22

Web: www.maverasaraylari.com

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön