28 / 04 / 2024

Olimpa Evleri Başakşehir vaziyet planı!

Olimpa Evleri Başakşehir vaziyet planı!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Olimpa Evleri

Olimpa Evleri Başakşehir vaziyet planı haberimizin içinde yer alıyor. Fiyatların 450 bin liradan başladığı Olimpa Evleri Başakşehir projesinin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...




Olimpa Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'de inşa ediliyor. Olimpa Evleri Başakşehir projesi  Fuzul İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Olimpa Evleri Başakşehir vaziyet planı haberin devamında yer alıyor.


Olimpa Evleri Başakşehir projesinde dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Başakşehir Olimpa Evleri projesi 32 adet konuttan meydana geliyor. Fuzul İnşaat Olimpa Evleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor.


Fuzul İnşaat Olimpa Evleri satış ofisi ile 0212 488 23 61 numaralı telefondan irtibata geçip, Başakşehir Olimpa Evleri projesinin detayları hakkında bilgi alabilirsiniz. Olimpa Evleri Başakşehir fiyatları 450 bin liradan başlıyor.


Alt katında mağazaların yer alacağı Olimpa Evleri Başakşehir projesi içerisinde fitness salonu, vale park, çocuk oyun alanları, kafeler, spor salonu, 24 saat güvenlik, temizlik hizmeti, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Tek blok olarak inşa ediliyor olan Olimpa Evleri Başakşehir projesi 11 katlı olarak yükseliyor. Fuzul İnşaat Olimpa Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor.



Olimpa Evleri Başakşehir vaziyet planı


Olimpa Evleri Başakşehir vaziyet planı!


Olimpa Evleri Başakşehir iletişim

Telefon: 0212 488 23 61

Web Adresi: http://www.olimparezidans.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön