27 / 04 / 2024

Mavera Sarayları Başakşehir'de yükseliyor! Metrekaresi 5 bin TL!

Mavera Sarayları Başakşehir'de yükseliyor! Metrekaresi 5 bin TL!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Sarayları

Bugüne kadar bir çok konut projesini hayata geçiren Makro İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de 40 konutluk bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Mavera Sarayları'nda metrekare fiyatı 5 bin TL'den başlıyor...



Makro İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 5. etapta yeni bir konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. Toplamda 40 konuttan meydana gelecek olan Mavera Sarayları'nda ön talep toplanıyor. 


4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan  Mavera Sarayları  projesinde 4 blok bulunuyor. Projedeki bloklar 5 yada 6 katlı olarak tasarlanıyor. 


Konut büyüklüklerinin 250 metrekareden başlangıç gösterdiği Mavera Sarayları fiyatları metrekare bazında şekilleniyor.


Mavera Sarayları fiyat!


Makro İnşaat tarafından hayata geçirilen Mavera Sarayları'da metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlangıç gösterecek. Banka konut kredisi ile ödemelerin yapılabileceği Mavera Sarayları projesinde yüzde 25 peşinat ödemek yeterli oluyor.


Lansmanının Eylül ayında yapılacağı Mavera Sarayları'nda satışlar da Eylül ayı içinde başlayacak. Mavera Sarayları teslimleri satışların başlamasından 2 yıl sonra gerçekleştirilecek.


Mavera Sarayları iletişim;


Tel:+90 212 659 62 22 (Pbx)

Fax:+90 212 659 62 35

Web:www.maverasaraylari.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön