28 / 04 / 2024

Mavişehir Modern 2'de 330 bin TL'ye!

Mavişehir Modern 2'de 330 bin TL'ye!

Gergül İnşaat, konfor, estetik ve fonksiyonelliği, kaliteden ve yapı güvenliğinden ödün vermeden gerçekleştirdiği Mavişehir Modern' den sonra yepyeni bir yerleşim alanı daha oluşturuyor...



Ayrıntılardaki hassasiyet ve güvenirliği ile fark yaratan, çağın ihtiyaçlarına cevap veren, yaşam kalitesini yükselten, dayanıklılığı, çevreciliği ve konforu ön planda tutan yaklaşımı ile müşteri memnuniyetini ilke edinen Gergül İnşaat, konfor, estetik ve fonksiyonelliği, kaliteden ve yapı güvenliğinden ödün vermeden gerçekleştirdiği Mavişehir Modern' den sonra yepyeni bir yerleşim alanı daha oluşturuyor. Az katlı blok yapıları içinde, tüm detayları düşünülmüş sadece 126 daire, Gergül İnşaat kalitesi ve güvencesiyle, yine butik site ortamında, yine Mavişehir' de, Mavişehir Modern2 ile hayata geçiyor. Depreme dayanıklı yapısı, kaliteli ve modern mimarisi, işlevsel iç mekan çözümleri ve peyzajı ile, çevredeki yoğun ve yüksek katlı toplu konut projelerinden ayrışan Mavişehir Modern2, Mavişehir' de çevreyoluna yakın konumda, aktivite ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde, hafif raylı metro istasyonuna ise 2 dakika mesafede bulunuyor. Her ayrıntının titizlikle tasarlandığı Mavişehir Modern2, güvenlikten yeşil alanlara, oyun alanlarından havuzuna kadar tüm yaşamsal gereksinimler düşünülerek kurgulandı.

11 449 metrekare arsa alanı üzerinde, tamamı 3+1 ve  4+1 daire tiplerinden oluşan 7 blokta tasarlanan Mavişehir Modern2' de açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor alanları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.  Mavişehir Modern2' de, 145.30 m2 ve  164.50 m2 aralığındaki 3+1 daireler 330 bin TL ve 376 bin TL, metrekareleri 189.96 m2 olan 4+1 daireler ise 510 bin TL olarak kısa bir süre için geçerli olan tanıtım fiyatları ile satışa sunuluyor.   Güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içinde, arazisinin %80' i yeşil, açık ve sosyal alanlardan oluşan Mavişehir Modern2' de,  sosyal alanların yeşil ve su öğeleri ile bütünleştiği  peyzaj alanları ile birebir ilişki kurabilen tüm daireler, gün ışığı ile buluşuyor. Mavişehir Modern2' de yaşamın Aralık 2012' de başlaması öngörülüyor.

0232 4441612
www.mavisehirmodern.com

 


Geri Dön