Genel

Maya Tekstil, yeni ürünlerini Evteks 2011'de sergileyecek!

Ülkemiz uyku ürünleri sektörünün yenilikçi firması Maya Tekstil, 18-22 Mayıs tarihlerinde CNR Expo ’da gerçekleşecek 17. EVTEKS fuarına katılıyor

Penelope ve Othello markalarıyla yastık ve yorganın ilk adresi olan Maya Tekstil fuarda, yaz-kış rahat ve doğal uyku arayanlar ile innovative uyku ürünlerini buluşturuyor. Outlast teknolojili  Penelope Thermy, klima kanalları ile terlemeyi önleyen PENELOPE Climabalance, iki farklı yüzü ile her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz  Penelope Soffia yastık ve yorganlar Maya Tekstil standında yer alacak. Fuar süresince standa gelen ziyaretçilere, uyku ve uyku kültürü hakkında farklı bilgiler de verilecek.

Uyku kültürünün öncü ismi Maya Tekstil, Penelope ve Othello markalarıyla, 18 –22 Mayıs tarihlerinde CNR EXPO 'da düzenlenen İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS) 2011 'a katılıyor. Fuarda yenilikçi ürünlerini tanıtacak olan Maya Tekstil, aynı zamanda uyku kültürü ve doğru uyku ürünlerine ilişkin bilgileri de stand ziyaretçileri ile paylaşacak.

Maya Tekstil Genel Müdür Yardımcısı Murat Aydoğan, “İstanbul Ev Tekstili Fuarı ” kapsamında yaptığı açıklamada uyku alışkanlıkları hem de Maya Tekstil ürünleri ile ilgili keyifli bilgiler verdi. “Yapılan araştırmalar yetişkinlerin yüzde 75 'inin uyku problemi yaşadığını ve bu nedenle de gün içerisinde büyük sorunlar çektiğini ortaya çıkarıyor. Yoğun iş temposu nedeniyle uykunun değeri artarken, uykuya ayırdığımız vakit de azalıyor. çoğu yetişkin az uyku uyuyor ve kaliteli uykuyla ilgili beklentileri gün geçtikçe artıyor. Uyku kalitesiyle ilgili artan bu beklentiler ve yapılan araştırmalar doğrultusunda biz, Maya Tekstil olarak uyku ürünleri için büyük emek sarfediyoruz. Uyku, aslında hayatımızın en önemli süreçlerinden biri. Yemek yemek ve su içmek kadar temel bir ihtiyacımız. Doğal ve sağlıklı bir uyku, ancak doğru uyku ürünleri ile sağlanabilir ” dedi.

Aydoğan, uykusuzluğun çalışanlar için farklı problemlere de davetiye çıkardığını belirterek, “Uykusuzluk, yaşlı ve genç tüm bireyler için ciddi problemlere neden oluyor. İşe geç kalma, iş yerinde performans düşüklüğü, algı eksikliği, verimsizlik bu problemlerden sadece başlıcaları. Yapılan araştırmalar yetişkinlerin yüzde 60 'ının özellikle son 4 yıl içerisinde araba kullanırken kaza geçirme tehlikesi yaşadıklarını ya da ufak kazalar geçirdiklerini belirtiyor. Bu kazaların en temel nedeni olarak da uykusuz geçen geceler nedeniyle ertesi gün kişilerin yorgun ve uykusuz olması gösteriliyor. Bizim tüm amacımız, uykuyla ilgili burada saydığımız, sayamadığımız tüm sorunları en aza indirmektir ” dedi.

Aydoğan, bu nedenle EVTEKS 2011 Fuarı süresince tüm ziyaretçilere Penelope ve Otehelloe markalı uyku ürünlerinin tanıtımının yapılacağını belirtti. Aydoğan ürünlerle ilgili ise şu bilgileri verdi:

Bir yanı sıcak, bir yanı serin tutan yastık ve yorgan: Thermy

“Bu sene, fuarda birbirinden ilginç uyku ürünlerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Örneğin, Outlast teknolojisinin kullanıldığı  Penelope markalı Thermy kaztüyü yastık ve yorganlarımız, bir tarafı sıcak, diğer tarafı serin tutma özelliği ile fuar ziyaretçilerini bekliyor. Outlast teknolojisi, vücudun fazla ürettiği nemi, vücut ısısını emerek azaltıyor. Bu teknolojiyle üretilen Thermy yastık ve yorganlar ise sıcaklık dalgalanmalarını düşürüyor ve böylece, ne çok soğuk, ne de çok sıcak bir ortamda eşsiz bir rahatlık hissinin yaşanmasını sağlıyor. Outlast teknolojisiyle üretilen yastık ve yorganlar, terlemeyi azaltarak vücut ısısını dengeliyor. çift taraflı kullanımı sayesinde hem sıcak hem serin tutan  Penelope Termy yastık ve yorganları ile uykular doyumsuz oluyor.

Klima kanalları ile mükemmel uyku: Climabalance

Uykuda terlemeyi önlemek için tasarlanmış Climabalance yastık ve yorganlar, rahat uyku arayanların ilk tercihi. Türkiye 'de sadece Maya Tekstil tarafından kullanılan klima kanalları sayesinde diğer kaz tüyü yorganlara göre 3 kat fazla hava sirkülasyonu sağlıyor.  Penelope Climabalance yastık ve yorganlar, antialerjik yapısıyla da sağlıklı bir uyku sunuyor.

Yaz-kış yorganını kullanmak isteyenlere: Soffia

Günlük hayatımızda, uykuda konfor ve keyif büyük öneme sahiptir.  Penelope Soffia, fuarımızda, ertesi güne enerjik ve hayat dolu bir şekilde uyanmayı isteyen ziyaretçileri bekliyor. Türkiye 'de ilk defa  Penelope tarafından bir tarafı Micro Fibre ve bir tarafı Micro Plush teknolojisiyle üretilen ve bu özelliğiyle “ilk ürün ” olan Soffia yorganın bir tarafı yazlık, diğer tarafı kışlıktır. Kolayca yıkanabilen Soffia yorgan, antialerjik ve sağlıklı özelliklere de sahiptir.

Doğal ve kaliteli uykuyu garantileyen Maya Tekstil ve markaları Penelope ve Otehelloe hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com veya www.uykumgeldi.com web adresleri ziyaret edilebilir.