01 / 05 / 2024

Maya Tekstil'in yeni ürünü Penelope Sofia ilk kez Evteks'te

Maya Tekstil'in yeni ürünü Penelope Sofia ilk kez Evteks'te

Kaz tüyü uyku ürünleri sektörünün lideri Maya, 20-24 Mayıs tarihlerinde CNR Expo'da gerçekleşecek 15. Evteks fuarına katılıyor



Uyku kültürünün öncü ismi Maya Tekstil, 20-24 Mayıs tarihlerinde CNR EXPO'da düzenlenen İstanbul Ev Tekstili Fuarı (Evteks) 2009'a katılıyor. Bu yıl 15. yılını kutlayan firma, fuarda Micro Fibre ve Micro Plush teknolojisinin aynı anda kullanıldığı yeni ürünü Penelope Soffia yorganı tanıtacak. Penelope ayrıca fuarda, kaliteli uyku için doğallıkla teknolojinin mükemmel kombinasyonu Outlast teknolojili Thermy ürünlerini de ziyaretçileri ile buluşturacak.

Bir Maya Tekstil markası olan Penelope, Evteks 2009'a yenilikleriyle katılıyor.
Güne yenilerek başlamak için tasarlanan Penelope'nin yeni ürünü Sofia yorgan, iki farklı özel kumaştan üretildi. Kaz tüyü hafifliğinde elyaf yorgan tercih edenler için yaz-kış kullanımına uygun olarak hazırlanan Sofia yorganı dokunmadan anlayamayacak, dokununca bırakamayacaksınız. Gündelik hayatta büyük öneme sahip uykuya konfor katan Soffia, ertesi güne enerjik ve hayat dolu bir şekilde uyanmanızı sağlıyor. 3 denye elyaf inceliği ile diğer elyaf  yorganlardan oldukça farklı olan bu yeni ürün, Türkiye'de ilk defa PENELOPE için iki farklı özel kumaş; bir tarafı Micro Fibre ve bir tarafı Micro Plush teknolojisinin aynı anda kullanıldığı "ilk ürün" olma özelliği taşıyor. Penelope Sofia yorgan, bir tarafı yazlık, diğer tarafı kışlık ve yumuşacık olma özelliği ile ilk dokunuşta kendini vazgeçilmez yapıyor. Sofia yorgan, Micro Fibre ve Micro Plush kumaşların özelliği sayesinde mite geçirmiyor ve bakteri barındırmıyor. Kolayca yıkanabilen Sofia yorgan antialerjik ve hijyenik özelliklere de sahip. Ayrıca talimatlara uyulduğu takdirde uzun yıllar kullanma garantisi veriyor. 

Thermy ile uyku, yeni bir tutku!
Fuarda, Penelope'nin Outlast teknolojili Thermy yorganları da ziyaretçileri ile yeniden buluşuyor. Herkesi serin uykuya davet eden Thermy yastık ve yorganlar, vücut ve çevre arasında dengeli bir sıcaklık yaratıyor. Yüzde 90 gıdık tüyü ile yumuşak yastık sevenlere ısıyı limitleme özelliği sunan Thermy, eşsiz bir uyku ortamı yaratıyor. Thermy ürünlerinde ilk kez 1990 yılında NASA astronotlarının kıyafetlerinde kullanılan Outlast teknolojisi kullanılıyor. Sözkonusu teknoloji ile üretilen ürünler terlemeyi azaltarak vücut ısını dengeliyor. Yapılan testlerde Outlast teknolojili uyku ürünleri normal ürünlere göre yüzde 67 oranında terlemeyi azaltıyor ve özellikle de erkekler için ideal uyku ortamları yaratıyor. Outlast teknolojisinin kullanıldığı Penelope Thermy yastık ve yorganlar, ne çok soğuk, ne de çok sıcak iklim ortamları ile eşsiz bir rahatlık hissi veriyor.


Geri Dön