29 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Torun Center fiyat!

Mecidiyeköy Torun Center fiyat!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Mecidiyeköy Torun Center fiyat listesine göre daireler 580 bin dolardan başlayarak değişiyor. Torun Center Mecidiyeköy ofis satışlarında metrekare birim fiyatı ise 5 bin 200 dolardan başlıyor...




Toplam inşaat alanı 241 bin metrekare olan  Torun Center  projesi 3 kule halinde yükseliyor. Mecidiyeköy Torun Center fiyat bilgileri ile ilgili detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor.


İstanbul Şişli'ye bağlı Mecidiyeköy'de eski Ali Sami Yen Stadyumu arsasında inşa edilen Torun Center Mecidiyeköy projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları bulunuyor.


Mecidiyeköy Torun Center fiyat listesine göre daireler 580 bin dolardan başlayarak, 3 milyon 900 bin dolara kadar çıkıyor. Torun Center Mecidiyeköy Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipi mevcut.


Mecidiyeköy Torun Center fiyat listesi ofislerde metrekare bazında 5 bin 200 dolardan başlangıç gösteriliyor. Şişli Torun Center Evleri daire büyüklükleri 100 metrekare ile 425 metrekare arasında belirlendi.


Mecidiyeköy Torun Center satış ofisi ile 0212 267 47 47 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Torun Center Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi'nde metrobüs, metro ve otobüs duraklarına çok yakın mesafede yer alıyor. Şişli Torun Center teslim tarihi 2015 yılı ikinci yarısı olarak açıklandı.


Mecidiyeköy Torun Center fiyat!


Torun Center Mecidiyeköy iletişim

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.torunlargyo.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön