29 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Torun Center fiyat!

Mecidiyeköy Torun Center fiyat!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Mecidiyeköy Torun Center fiyat bilgileri için projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mecidiyeköy Torun Center projesinde konut teslimleri Ağustos 2015 yılında yapılıyor...




Torun Center projesi İstanbul Avrupa yakasında Şişli'ye bağlı Mecidiyeköy'de yükseliyor. Mecidiyeköy  Torun Center  projesi Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.


Mecidiyeköy Torun Center projesi eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun arsasında hayata geçiriliyor. Mecidiyeköy Torun Center projesinde konutlar Ağustos 2015 yılında teslim ediliyor.


3 kule olarak tasarlanan Mecidiyeköy Torun Center projesinde iki kule rezidanslar için, bir kule ofisler için ayrılıyor. Mecidiyeköy Torun Center projesinde rezidans kuleleri 42 katlı, ofis kulesi 36 katlı olarak inşa ediliyor.


Mecidiyeköy Torun Center fiyat bilgisi için 0212 267 47 47 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Mecidiyeköy Torun Center projesinin toplam inşaat alanı 241 bin metrekare olarak belirlendi.


Mecidiyeköy Torun Center projesi içerisinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, buhar odası, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Mecidiyeköy Torun Center nerede?

Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli



Mecidiyeköy Torun Center iletişim 

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.toruncenter.com


projeye sor



Geri Dön