29 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Torun Center iletişim!

Mecidiyeköy Torun Center iletişim!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Mecidiyeköy Torun Center iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Torun Center projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor



İstanbul Avrupa yakasında Mecidiyeköy'de hayata geçirilen  Torun Center  projesi Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. Mecidiyeköy Torun Center iletişim bilgilerine geçmeden önce projeyle ilgili bilgi verelim.


Torun Center Mecidiyeköy 3 kule halinde yükseliyor. Projede yer alan rezidans kuleleri 42 katlı, ofis kulesi ise 36 katlı olarak tasarlandı. 


241 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Torun Center projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiyor. 


Mecidiyeköy Torun Center iletişim için 0212 267 47 47 numaralı hattan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Projede banka kredisi ile veya firma bünyesinde vadeli ödeme imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Mecidiyeköy Torun Center teslim tarihi 2015 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Eski Ali Sami Yen Stadı üzerinde yükselen projede fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark, resepsiyon, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Torun center Satış ofisi adres: Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Mecidiyeköy Torun Center iletişim

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.toruncenter.com


projeye sor



Geri Dön