30 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Torun Tower!

Mecidiyeköy Torun Tower!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Towers

Mecidiyeköy Torun Tower lokasyon olarak Çağlayan ve Mecidiyeköy arasında, toplu ulaşıma yakın mesafede yükseliyor. Proje Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 400 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirildi...



Mecidiyeköy Esentepe'de Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Torun Towers, 34 katlı tek blok olarak planlandı.


Mecidiyeköy Torun Tower, 92 bin 889 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Projenin arsa alanı ise 15 bin metrekare olarak belirlendi.


Torun Tower Esentepe Projesi, 400 milyon TL yatırım bedeline sahip. Yatay ve kule olarak iki farklı ofis tipi bulunan projede kule tipi ofis katı ortalama 1.700 metrekare, iki yatay ofis katı ise 800 ile 1.900 metrekare alana sahip.


Ofis büyüklükleri 350 metrekareden başlayan Mecidiyeköy Torun Tower, A sınıfı ofislere sahip. Projede teslimlerin 2014 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Mecidiyeköy Torun Tower, 66 bin metrekarelik ofis alanına sahip. Proje lokasyon açısından toplu ulaşıma yakın mesafede yer alırken, büyük iş merkezlerinin bulunduğu, Levent, Maslak gibi semtlere de yakın bir noktada bulunuyor.


Telefon: (0216) 425 78 21

Web Adresi: www.torunlargyo.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön