29 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Torun Tower ödeme!

Mecidiyeköy Torun Tower ödeme!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Towers

Mecidiyeköy Torun Tower ödeme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje Mecidiyeköy ve Çağlayan arasında kalan merkezi bir lokasyonda yer alıyor...



Torunlar GYO Esentepe Projesiolan Torun Tower, 92 bin 889 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Proje 400 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirildi.


Mecidiyeköy Torun Tower ödeme bilgilerinden önce proje hakkında biraz bilgi verelim. 34 katlı olarak yükselen Torun Tower, 15 bin metrekare arsa alanına sahip.


Torun Tower Projesi, büyüklükleri 350 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen ofis alanlarına sahip olacak şekilde tasarlanıyor. Projedeki ofisler A sınıfı ofis kalitesi özelliğine sahip.


Mecidiyeköy Torun Tower ödeme


Mecidiyeköy Torun Tower ödeme bilgileri kapsamında projedeki ofisler kiralandığı için, kiralar üç ayda bir ödeniyor. Teslim tarihi 2014 yılının Haziran olarak belirlenen projede yatay ve dikey olarak iki ofis tipi bulunuyor.


Torunlar GYO Esentepe, kule tipi ofis katında ofisler ortalama 1.700 metrekare, yatay ofis katında ise ofisler ortalama 800 ile 1.900 metrekare alana sahip.


66 bin metrekarelk ofis alanına sahip olan Torun Tower Ofis Projesi, toplu ulaşıma yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. Proje, Levent ve Maslak gibi semtlere de lokasyon olarak yakın bir noktada yükseliyor


Torun Tower satış ofisi

Telefon: (0216) 425 78 21

Web Adresi: www.torunlargyo.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön