Ekonomi

Meclisten geçti! Emekliler zam dışında bu ödemeyi de alacak!

Emekliler, emekli maaşlara yapılan zammın yanında ek ödemede alabilecekler. İşte detaylar!İşte detaylar!

Emeklilere nakit paraya ihtiyaç duydukları zaman ihtiyaç kredisi başvurularında daha yüksek limitli kredi verilecek. İşte detaylar!

İşte haberin detaylar…

Emekliler, Meclis onayından geçen bu kampanya ile nakit ihtiyacı olmaları halinde işlemlerini gerçekleştirerek, kredi işlemleri hızlı bir şekilde halloluyor. Emekli maaş hesabıyla nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar, zam aldıktan hemen sonra ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıklarında daha yüksek limitlerde kredi çekme imkanına sahip oluyorlar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip tarafından yapılan duyuru ile en düşük emekli maaşı 5,500 TL olduğu ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilerinde limitleri yükseldi. Devlet destekli olarak alınan bu kredilerde, hızlı bir şekilde sonuç alınmak için öncelikle emekli maaşın alınan banka önemlidir.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek nakit ihtiyacınızın olması halinde istediğiniz zaman İhtiyaç Kredisi ödemeleri gerçekleşebilir. Devlet destekli, faiz oranlarından yararlanarak ihtiyacı olanlara verilecek olan bu kredilerde 5,500 TL maaş alan bir vatandaş, 100000 TL'ye kadar kredi kullanabilir.

EMEKLİ KREDİSİ NASIL ALINIR?

10.0000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm emekliler, diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatarak bu işlem gerçekleştirebiliyor. En düşük faiz oranlarından faydalanabileceğiniz bu kredi kampanyalarından yalnızca bankadan emekli maaş alan vatandaşlar faydalanabilecek ve onaylanan bu krediler ihtiyaç kredisi olarak kullandırılır.

50000 TL'ye kadar kullanacağınız kredilerde ise başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin Meclis onayından geçen bu kampanyaya katılabilmeleri için de 36 ay vadeli ödeme tablosu hazırlanır. Emekli maaş hesabınız üzerinden almış olduğunuz başvurular sonrasında kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara Emekli Kredisi adı ile kredi işlemler yürütülmektedir.

Her ay hesabınızda 4 bin 336 TL olacak! Hemen e-devlete koşun!

TOKİ kuraları 25 ilde iptal! Başvuru yapanlar kurasız ev sahibi oldu!

2023 KYK burs! KYK bursu ne zaman yatacak? 3 aylık burs ne zaman yatacak?