29 / 04 / 2024

Meclisten onayı aldı! Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı en az 2059 TL yardım verecek! PTT'den alabilirsiniz!

Meclisten onayı aldı! Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı en az 2059 TL yardım verecek! PTT'den alabilirsiniz!

Meclisten odan alan nakit desteği sayesinde PTT üzerinden başvuruda bulunarak 2059 TL – 3708 TL yardım alabilirsiniz.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının yaptığı yardıma bir yenisi daha eklendi. Başvuru yaparak PTT üzerinden 2059 TL – 3708 TL arası yardım alınabilecek. Peki şartlar neler? Detaylar haberimizde...

Meclisten onayı aldı! Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı en az 2059 TL yardım verecek! PTT den alabilirsiniz!

Meclis tarafından onaylanan PTT üzerinden yapılacak yardımların miktarı belli oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca çocuklara yönelik yapılan yardım projelerine bir yenisi daha eklendi. Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) tarafından ödemeler gerçekleşecek. Bu ödeme kapsamında hak sahibi kişiler 2059 TL – 3708 TL arasında ödeme alabilecek.

2023 Nisan ayı içinde gerçekleşecek olan sevindirici yardımlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyuruldu. Sosyal ve Ekonomik destek ödemeleri bu sene de hak sahiplerine verilecek. Ailelerin çocuklarının eğitimine katkıda bulunmasını kolaylaştırmak adına yapılacak bu ödemeler 2059 TL ile 3708 TL arasında değişecek. 

Aileler için sağlanan Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinden faydalanmak için e-Devlet üzerinden başvuru yapmak yeterliyken dileyen vatandaşlar ikamet ettikleri en yakın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla başvuruda bulunabilecek. Başvurusu kabul edilen hak sahiplerine 12 ay boyunca düzenli bir şekilde ödemeler yapılacak. Ödemeler PTT üzerinden gerçekleşecek.

SED yardım ödemeleri, çocukların daha konforlu bir eğitim hayatı sürebilmesi için çok büyük bir öneme sahip. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite gibi eğitim seviyelerinde öğrenim gören öğrenciler için ödeme miktarı da değişecek.

Aile Destek Programı 2023 Nisan müjdesinden sonra flaş bir açıklama! Hesaplara 2 bin 59 TL ve 3 bin 708 TL  yatıyor!

Aile Bakanlığı müjdeyi verdi! Mayıs ayında hesabınıza 3.038 TL yatacak!

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra flaş bir açıklama! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL  yatıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön