Ekonomi

MediaMarkt'tan dev kampanya! 1000 TL'lik indirim

MediaMarkt'tan yeni bir kampyan geldi. Buna göre 1 Ağustos'a kadar Club üyesi olanlara 1000 TL'ye varan indirim kampanyası var. Daha önce de pek çok kampanya düzenleyen MediaMarkt'tan yeni bir kampanya haberi geldi

Tüm ürünlere gelen artış, ister istemez vatandaşın belini büküyor. Daha önce de pek çok kampanya düzenleyen MediaMarkt'tan yeni bir kampanya haberi geldi. 

Teknoloji mağazasının bu kampanyasında 1000 TL'lik indirim almak mümkün. Ancak bu 1000 TL'lik indirimi alabilmek için kişilerin teknoloji marketi MediaMarkt Club üyesi olması gerekiyor. 

MediaMarkt'tan yapılan açıklamaya göre, cazip kampanyalar düzenleyen MediaMarkt, çeşitli avantaj ve hizmetler sunduğu sadakat programı CLUB üyelerine özel kampanya başlatmış durumda. 

Buna göre 1 Ağustos Pazartesi gününe dek sürecek kampanya kapsamında buzdolabından bilgisayara, telefondan hoparlöre çeşitli ürünlerin yer aldığı sepetlerde 1.000 TL'ye varan indirimler var.

MediaMarkt'ın mağazalarında, mobil uygulamasında ve mediamarkt.com.tr'de CLUB üyelerine uygulayacağı kampanyada seçili ürünlerin yer aldığı sepetlerde, 2 bin 500 TL üzeri alışverişlerde 75 TL, 5 bin TL üzerinde 200 TL, 15 bin TL üzerinde 600 TL, 25 bin TL üzerinde ise 1.000 TL indirim sağlanmış olacak. 

Bu fırsatlarına ek olarak MediaMarkt, Samsung Galaxy S20 FE 128 GB akıllı telefonla birlikte Galaxy Buds2 kulaklık alan CLUB üyelerine 1.199 TL indirim verecek. 
MediaMarkt CLUB üyesi olarak en avantajlı kampanya ve indirimlerden yararlanmak mümkün. MediaMarkt CLUB üyesi olduğunuzda yaptığınız alışverişlerin iade süresi 14 gün yerine 28 gün olarak belirlenir. Aldıkça Kazan uygulamasıyla, her 3 alışverişinizden sonra çeşitli tutarda indirim kuponları ve hediye ürünler kazanmak mümkün.

CLUB kullanım koşulları şöyle:
MediaMarkt CLUB kuponlarınızı, kazanılma tarihinden itibaren 3 ay içerisinde kullanmak mümkün.

MediaMarkt CLUB kuponu kullanarak satın aldığınız bir ürünü iade etmeniz durumunda, kuponunuz geçerliliğini kaybeder.

 İndirim kuponlarınızı; mağazalarımızda, web sitemizde veya mobil uygulamamızda kullanmak mümkün.

 Kazandığınız hediyeleri, hediye kuponunuzu ve kimliğinizi ibraz ederek mağazalarımızdan teslim alabilirsiniz. 

 MediaMarkt CLUB kuponları birleştirilmiyor. 

 Poşet ve nakliye hizmeti ürünlerine MediaMarkt CLUB kuponlarınızın indirimi yansıtılmıyor. 

MediaMarkt CLUB kuponlarınız hesabınıza yüklendiğinde size bilgilendirme mesajı gönderiliyor. Bilgilendirme mesajını aldıktan sonra kuponlarınızı kullanmaya başlanabiliyor.