Kent Haberleri

Ralli gibi yarış başladı! İş Bankası, Garanti, Akbank'tan sonra bir açıklama da Ziraat Bankası'ndan

Özel bankalar arasındaki kampanya yarışına bir kamu bankası olan Ziraat Bankası da katıldı. Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir duyuru yapıldı. Gelin bu duyurunun detaylarına birlikte bakalım... O yarışı adı ise kampanya yarışı

Özel bankalar artık yeni bir kulvarda yarışmaya başladı. O yarışı adı ise kampanya yarışı. Özel bankalar yeni açıkladıkları kampanyalar ile hem yeni müşterileri kazanmak hem de ellerindeki müşterilerini tutmak istiyorlar. 

KAMU BANKALARI DAHA FAZLA TOPA GİRMEYE BAŞLADI

Özel bankaların bu atağından sonra emekli promosyonu konusunda uzun süreden bu yana teyakkuzda bekleyen kamu bankaları ise daha fazla topa girmeye başladı. Önce emekli promosyonlarını artırmak adına hamle yapan bankalar şimdi de yeni kampanyalarını art arda duyurmaya başladı. 
 

ARTIK KREDİ KARTI BORÇLARINIZI HEDİYE PARALARLA ÖDEYEBİLECEKSİNİZ

Türkiye’de binlerce vatandaş banka kartlarını kullanırken bu durumda çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre kampanyanın 12 Ekim’de başladığı belirtildi ve 31 Ekim’e kadar devam edeceği aktarıldı. Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası bankkart sahipleri alışverişlerini sonradan da ödeyebilecekler.

Ziraat Bankası Ekim ayında başlayan kampanyasını paylaştı ve banka tarafından bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada ise “Kredi kartınız ile yaptığınız alışverişlerinizi, Bankkart Liralarınız ile hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman ödeyebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

Sadece bireysel kredi kartları ile yapılan ve karta TL olarak yansıyan alışverişler Bankkart Lira ile ödenebileceği belirtilen duyuruda sadece bireysel kredi kartı veya banka kartı ile kazanılmış olan Bankkart Liralar kullanılabileceği aktarıldı.

Ödeme Bankkart Mobil, Ziraat Mobil ve İnternet Şube aracılığıyla “Bankkart Lira İle Öde” menüsünden veya ekranda listelenen uygun alışverişler üzerindeki “Bankkart Lira İle Öde” butonuna tıklayarak yapılabilir.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Ödeme yapılabilmesi için Bankkart Kumbarada ödenecek alışverişin tutarına eşit ya da daha fazla tutarda Bankkart Lira bulunması gerekir, kısmi ödeme yapılabileceği belirtildi ve peşin alışverişler aynı gün veya dönem içine girdikten sonra, hesap kesim tarihine kadar Bankkart Lira ile ödenebileceği aktarıldı.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Taksitli alışverişlerin taksitleri dönem içine girdikten sonra, hesap kesim tarihine kadar Bankkart Lira ile ödenebilir.

Bankkart Lira ile ödenen alışverişler Bankkart Mobil ve İnternet Şube’de bulunan Bankkart Kumbara menüsündeki Bankkart Lira Kullanım Detay bölümünden izlenebilir.

Çevrimdışı (offline) temassız alışverişler dönem içine girdikten sonra Bankkart Lira ile ödenebilir.

Nakit çekim işlemleri, ekstreleşmiş alışverişler, bekleyen alışveriş taksitleri Bankkart Lira ile ödenemez.

Sonradan taksitlendirilen alışverişler Bankkart Lira ile ödenemez.

Belli bir üye işyerinde ya da sektörde kullanma koşulu belirlenmiş olan Bankkart Liralar ödeme için kullanılamaz.

Bankkart Lira ile ödenen alışverişin iptal/iade edilmesi halinde, kullanılan Bankkart Liralar Bankkart Kumbaraya iade edilir.

Özellikten faydalanmak için herhangi bir kampanya katılım şartı bulunmamaktadır.

Bankkart Lira ile Öde özelliğinin kullanımından ücret alınmamaktadır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bankkart Lira ile Öde koşullarının tamamında değişiklik yapma ve Bankkart Lira ile Öde özelliğini durdurma hakkına sahiptir.