03 / 05 / 2024

Medicalpark Kocaeli Hastanesi hizmete açıldı!

Medicalpark Kocaeli Hastanesi hizmete açıldı!

Başiskele'den Kocaeli'ye ve dünyaya açılan Akademi Hastanesi'nin inşa edilmesinin ardından Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi de kapılarını yerli ve yabancı misafirlere açtı.



Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın 7 yıldızlı kent olarak adlandırdığı Başiskele, son dönemde yapılan çok sayıda yatırımla cazibe merkezine döndü seçimlerine kadar dağınık yerleşimlerden oluşan Başiskele, ilçe olduktan sonra hızlı bir gelişim içerisine girerek cazibe merkezi oldu. İlçede yapılan eğitim, sağlık ve ticaret yatırımlarıyla markalaşan Başiskele, kentsel dönüşüm çalışmalarına da önemli bir örnek oluşturuyor. 7 yıldızlı kent vizyonunu açıklayarak yatırımların önünü açan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, artık ektiğini biçmeye başladı. Son olarak Başiskele'de açılan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi yerli ve yabancı misafirlerin akınına uğruyor. Bir süre önce sağlık alanında Başiskele'den Kocaeli'ye ve dünyaya açılan Akademi Hastanesi'nin inşa edilmesinin ardından Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi de kapılarını yerli ve yabancı misafirlere açtı. 


SYMBOL TEK ÖRNEK

Hastane, AVM, sinema, otel ve kongre merkezinin bir arada olduğu Symbol AVM, türünün Türkiye ve dünyadaki tek örneği. Belediye başkanı Ayaz'ı ağırlayan Kavanlar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan tamamlanan alışveriş merkezi ile yapımı süren gelen hastane, kongre merkezi ve otel bölümlerini gezdirdi. Ovacık Mahallesi D-100 kenarında 185 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 43 bin metrekaresi hastane, 62 bin metrekaresi alışveriş merkezi, 5 bin metrekaresine ise kongre merkezi yapıldı. Otel alanı 12 bin metrekarelik Symbol AVM, bin 750 araçlık otoparka sahip. Hastane olarak Medicalpark, otel olarak da Worldwide Hampton by Hilton hizmet verecek. Başiskele' deki Symbol AVM, yerli ziyaretçilerin olduğu kadar turistlerin de uğrak mekanı haline geldi. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön