27 / 04 / 2024

Karaman'ın 450 yataklı devlet hastanesi hizmete açıldı!

Karaman'ın 450 yataklı devlet hastanesi hizmete açıldı!

TOKİ’nin inşa ettiği Karaman Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından hizmete açıldı. Karaman'ın yeni devlet hastanesi 450 yatak kapasiteli...




TOKİ’nin inşa ettiği Karaman Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından hizmete açıldı.

 

Karaman’ın yeni devlet hastanesinin hizmete açılışı için düzenlenen törene Sağlık Bakanı Uzm. Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Vali Murat Koca, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, protokol üyeleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, “Gerek ülkemizde gerekse ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmaktadır. Karaman sağlık alanında çok önemli bir hizmete kavuşmuştur. Yeni hastanemizin ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Karaman Devlet Hastanemizin açılışına katılmak için ilimize gelen değerli hemşehrimiz Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise, “Bugün atayurdum Karaman’da olmaktan ve böyle modern bir hastanenin açılışına katılmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Karaman en uygun, en son teknolojiye sahip, tıbbi cihaz ve ekipmanları açısından tam donanımlı 450 yatak kapasiteli bir hastaneye kavuşmuştur. Yeni Devlet Hastanesi, Karaman’daki sağlık hizmetlerinin kalitesini arttıracaktır. Yeni hastanenin Karamanlı vatandaşlarımıza, sağlık çalışanlarımıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından kurdelanın kesilmesiyle yeni hastanenin açılışı gerçekleştirildi. 



Toki Haber


Geri Dön