02 / 05 / 2024

Megapol Urla Evleri görücüye çıktı!

Megapol Urla Evleri görücüye çıktı!

İnşaat sektörünün öncülerinden Megapol, İçmeler'de 30 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen 'Urla Evleri'ni tanıttı. Hobi bahçeleri ve büyük yeşil alanlara sahip 190 villanın yer aldığı proje bir ayda tamamlanacak...




İzmir gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Megapol İnşaat, son projesi Megapol Urla Evleri'ni kamuoyuna tanıttı. Urla İçmeler'de konumlanan projenin yaklaşık 30 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildiğini belirten Megapol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, "Geçtiğimiz yıl Nisan ayında lansmana çıktığımız projemizi kısa sürede tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplam 190 villanın yer alacağı projemizi bir ay içinde tamamlamış olacağız" dedi. 

Megapol Urla Evleri'nde yeni bir yaşam konseptini hayata geçirdiklerini belirten Megapol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, Post Getto olarak isimlendirdikleri bu konseptte her meslekten, her yaş grubundan insanın birarada huzurla yaşamasını hedeflediklerini dile getirdi. Şehir içinde dar mekanlarda konforsuz bir hayat ya da şehir dışında büyük müstakil villalarda pahalı bir hayat seçeneklerinin dışında farklı bir alternatifi hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyen Gökdemir, "Megapol Urla Evleri'nin en önemli avantajı İzmir-Çeşme Otoyolu Karaburun çıkışına çok yakın olması. Otobandan çıktıktan sonra kısa süre sonra evinize ulaşmış oluyorsunuz. Projemizde makul büyüklüklerde 4+1, 3+1, 2+1 ve 1+1 konutlarımız bulunuyor. Tüm evlerin hobi bahçesi, ayrıca ortak kullanım alanı olan büyük yeşil alanlar ve yaya yolları da mevcut. Bir diğer önemli konu ise mülkiyetini aldığımız 350 metre uzunluğundaki sahilde beach club'ımızın bulunuyor olması. Ayrıca Thalasso havuzlar, Megapol Social Club, leziz deniz mahbullerinin uygun fiyatlarla sulunacağı balık restoranı ile SPA, Sauna ve Fitness Center'ın yer aldığı Wellness Center da projemize dahil" diye konuştu.


3 proje daha geliyor

Gökdemir, 5 yıl içinde 900 bin metrekarelik inşaat alanında bir milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerinin de altını çizdi. Gökdemir, "3 büyük projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Bunlardan biri Gıda Çarşısında 45 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan Megapol Çarşı. Bu proje ile bölge esnafının ve diğer kuruluşların nitelikli konferans ve toplantı salonu ihtiyacına cevap verebilmeyi amaçlıyoruz. Bayraklı'da yapacağımız ve iki kuleden oluşacak Megapol City'i 235 bin metrekare alan üzerine inşa edeceğiz. Fuar alanının karşısında 620 bin metrekare alan üzerinde bulunacak 'Megapol İzmir' projesinin inşaatına da kısa sürede başlayacağız" dedi. 




Yeni Asır




Geri Dön