28 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki 111 projesini bugün açıklıyor!

Mehmet Özhaseki 111 projesini bugün açıklıyor!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 11 başlık altındaki 111 projesini bugün AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenecek basın toplantısında açıklayacak.



AK Parti  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, projelerini bugün AK Parti Genel Merkezi’nde düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacak.

11 başlıkta 111 proje

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Özhaseki, sosyal projelerden ulaşıma, kültür sanat projelerinden yeşil alanlara kadar 11 başlıkta 111 proje paylaşacak. Projeler kapsamında birisi Cebeci Stadı’nın yerine yapılacak olan 10 millet bahçesi bulunuyor.

‘Kültür yolu’ projesi

Ankara Kalesi’nden Hacı Bayram’a, Saraçoğlu Mahallesi’nden Anıtkabir’e kadar uzanan birinci ‘kültür yolu’ ile yine Ankara Kalesi’nden başlayıp Çankaya Köşkü’ne kadar uzanan ve Atakule’de son bulan ikinci ‘kültür yolu’ olmak üzere iki tane ‘kültür yolu’ projesi yer alıyor.

''Ankara’yı gelecek nesillere bırakılacak''

Yine vatandaşlara yönelik düzenlenecek müze günleri, havalimanı yolu üzerine yapılacak alt geçitler de başlıklarda bulunan diğer projelerden birkaçı. Özhaseki, Ankara aday tanıtım toplantısında projeler için “Hizmet anlayışımızın merkezinde yalnızca insan yer alacak. Çalışmalarımızı Ankara’yı gelecek nesillere daha yaşanabilir bir halde bırakma fikriyle yürüteceğiz” şeklinde konuşmuştu.

Bilkent Şehir Hastanesi çok yakında açılacak!


Geri Dön