Kim Kimdir?

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey... Karabacak, çalışma hayatına ilk adımını 1998 yılında Devlet Planlama Teşkilatında attı

Ankara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Mehmet Serkan Karabacak, yüksek lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Finansal Mühendislik ve London School of Economics Karar Alma Birimleri bölümlerinde tamamladı. Karabacak, çalışma hayatına ilk adımını 1998 yılında Devlet Planlama Teşkilatında attı.

 

SERMAYE PİYASASI KURULU’NDA ÇALIŞTI

Mehmet Serkan Karabacak, daha sonra 1999-2006 yılları arasında Sermaye Piyasası Kurulu'nda (SPK) denetçi ve başdenetçi ve 2007-2008 yılları arasında ise Promontory Financial Group UK Ltd’de financal danışman pozisyonlarında çalışmalarına devam etti.

Peki, Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serkan Karabacak, başka hangi alanlarda görev aldı? İşte merak edilenler...

CEO VE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

2011-2014 yılları arasında Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı ve sonrasında ise 2014-2015 yılları arasında CEO ve yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam eden Mehmet Serkan Karabacak, Borsa İstanbul Grubu’nda 2016-2017 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanı Baş Danışmanı, 2017-2019 yılları arasında ise Denetim ve Gözetim Başkanı pozisyonlarında çalışmalarına başarı ile devam etti.

LONDRA’DA ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞTI

Türk iş insanı Serkan Karabacak bunun yanı sıra akademiye de ağırlık vererek London School of Economics, Okan Üniversitesi ve 29 Mayıs Üniversitesi’nde yarı zamanlı araştırma görevlisi olarak görev aldı.

 

YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA FARKLI ŞİRKETLERDE ÇALIŞTI

Bir süre Avrasya Borsaları Federasyonu Genel Sekreteri pozisyonunda da çalışmalarını yürüten Karabacak, bunlara ilave olarak yurt içi ve yurt dışında çeşitli şirket ve kuruluşlarda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve üyesi olarak da görev aldı. Akademisyen kimliğini de her zaman koruyan Karabacak, halen Galatasaray Üniversitesi’nde doktora çalışmalarına devam ediyor.

Mehmet Serkan Karabacak, aynı zamanda Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonunda görevini yürütüyor.

Soner Kayserilioğlu hangi alanlarda çalıştı? Hangi okuldan mezun oldu? Soner Kayserilioğlu’nun hayatı...

Celal Zaim Çil nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Fatih Peker hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?