01 / 05 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu: 1016 modern işyeri yaptık!

Mehmet Tahmazoğlu: 1016 modern işyeri yaptık!

Başta kentsel dönüşüm olmak üzere yaptığı projeleri teker teker hayatiyete geçiren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kendisinin bir başkandan ziyade ilçenin hizmet eri olduğunu yaptığı çalışmalarla gösteriyor.




 Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede yaptığı çalışmalarla takdir toplarken, yaptığı hizmetlerle de göz dolduruyor Başta kentsel dönüşüm olmak üzere yaptığı projeleri teker teker hayatiyete geçiren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kendisinin bir başkandan ziyade ilçenin hizmet eri olduğunu yaptığı çalışmalarla gösteriyor. 

Sahinbey'e kentsel dönüşüm çalışmalarıyla çağ atlatıyor. Planlı ve programlı yürütülen dönüşüm çalışmalarıyla ilçenin kentsel tasarımı yeniden oluşturuluyor. Bu amaçla Nuripazarbaşı, Sakarya, Çamlıca, Kahvelipınar, Yazıcık-Türktepe, PerilikayaSerinevler, Etiler-Eski Garajlar ve Güzelvadi Mahallelerini kapsayan 5 bölgede kentsel dönüşüm çalışması yapıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 4 bin 932 evin kamulaştırılmasının yapıldığını ve şu ana kadar kentsel dönüşüme toplam 315 milyon lira harcandığını söyledi. 



Milat Ek


Geri Dön