10 / 05 / 2024

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!



MEHMET TURGUT YILMAZ KİMDİR?

Mehmet Turgut Yılmaz, Türk bir iş insanıdır.

MEHMET TURGUT YILMAZ EĞİTİM DURUMU!

Mehmet Turgut Yılmaz, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuduktan sonra girişimci olarak pek çok şirketin kurucu ortağı oldu.

MEHMET TURGUT YILMAZ İŞ DURUMU!

  • Turgut, Delta Grubu şirketlerinde hakim ortak ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı.
  •  1986 yılında hazır giyim imalatçılarını uzmanlaşmış bir dış ticaret sermaye şirketi çatısı altında toplamak ve bu işbirliğinden meydana gelen ekonomik kazançları katılan firmaların faydasına sunmak üzere kuruluşunda emeği olan ve kısa sürede Türkiye’de çok ortaklı dış ticaret şirketlerine bir model oluşturan GSD Holding A.Ş.’nin hakim ortağıdır.
  • Aynı zamanda GSD Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murahhas Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yerine getirdi.
  • GSD Grubu içerisinde 1992 yılından bu yana GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., GSD Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olup halihazırda bu şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.
  • Tekstil Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nde 1996 yılında 22 Mayıs 2015 yılına kadar Yönetim Kurulu Üyesi oldu,
  • GSD Eğitim Vakfı’nda 1995’ten beri süresiz bir şekilde Mütevelli Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. GSD Dış Ticaret A.Ş.’nde 1995’den 31 Aralık 2014’e kadar ve GSD Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş. ve GSD Plan Proje Etüd A.Ş.’nde 2007’den ve GSD Reklam ve Halkla İlişkiler Hizmetleri A.Ş.’nde 2013 yılına kadar Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

Erol Göker Kimdir?

Ali Ülker Kimdir?


Geri Dön