07 / 05 / 2024

Mehtap Bilgin: En büyük sorun tabakhanelerin enkazının kalkmaması!

Mehtap Bilgin: En büyük sorun tabakhanelerin enkazının kalkmaması!

CHP Osmangazi Belediye Meclis aday adayı Mehtap Bilgin, CHP Soğanlı Mahallesi temsilciliğine yaptığı ziyarette semt sakinlerinin sorunlarım dinledi. Bilgin, mahallenin en büyük sorununun, hala tabakhanelerin enkazının kalkmaması olduğu söyledi.



CHP Osmangazi Belediye Meclis aday adayı Mehtap Bilgin, CHP Soğanlı Mahallesi temsilciliğine yaptığı ziyarette semt sakinlerinin sorunlarım dinledi. Halkın sorununun kendi sorunu olduğunu dile getiren Bilgin, "Eğer seçilirsem ve meclise girersem oradaki sesiniz olacağım" diye söz verdi. Mehtap Bilgin kentsel dönüşümün yapılacağı mahalleler arasında ilk sıralarda bulunan Soğanlı Mahallesinde iyi bir örgütlenme, bunun yanı sıra dernekleşme olması gerektiğini ısrarla vurguladı. 


Bilgin, mahallenin şu an en büyük sorununun, hala tabakhanelerin enkazının kalkmamasını ve geceleri yeterli aydınlatmanın yapılmaması yüzünden bölgeden geçiş yapan özellikle çocuk ve kadınlar için büyük tehlike arz ettiğine işaret etti. CHP Osmangazi Belediye Meclis aday adayı Mehtap Bilgine taleplerini ileten mahalle sakinleri de, Soğanlı'da ikinci bir 'Doğanbey vakası' yaşamak istemediklerini kaydederek, "Rantsal dönüşüm değil, gerçek bir kentsel dönüşüm istiyoruz" dediler. 


A Gazete (Bursa)


Geri Dön