06 / 07 / 2024

Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Seher Ceyda Aslaner ve Mustafa Gökhan Okudan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran' da Beyoğlu' nda kuruldu.



Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Seher Ceyda Aslaner ve Mustafa Gökhan Okudan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve Yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Şirket amacını gerçekleştirebilmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yolla terk, ifraz ve tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tahsisi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. e. Şirket konusunu gerçekleştirebilmek için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve merasimi ifade ederek, gerekli izin, imtiyaz, ruhsatname, patent, ihtira beratı, lisans, know-how, marka,alameti farika gibi sınai mülkiyet haklarını ve emsali hakları iktisap edebilir veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, her türlü hukuki tasarruf ve işlemlerde bulunabilir, yukarıda yazılı hakları kiralayabilir, kiraya verebilir.


Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi adresi: Beyoğlu Firuzağa Mahallesi Boğazkesen Caddesi 34/3 



Geri Dön