27 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi sağlık yatırımları yapıyor!

Melikgazi Belediyesi sağlık yatırımları yapıyor!

Muhtarlar toplantısında açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi'nde Semt Polikliniği için arazi ve alt yapının tamamlandığını söyledi.



Muhtarlar toplantısında açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi'nde mülkiyeti belediyemize ait olan alanda Semt Polikliniği için arazi ve alt yapının tamamlandığını söyledi. 


Toki, İldem, Beyazşehir, Serkent ve Koramaz Vadisi olarak bilinen Gesi, Gürpınar, Bürüngüz, Ağırnas, Turan, Subaşı Mahallelerini içine alan bölgede semt polikliniği yapma kararı aldıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, "Sağlıkta eğitimde sporda kültür ve sanatta kısacası her alanda Melikgazi referans hizmetleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Daha önce Danişmentgazi ve Mimarsinan Şirintepe Mahallelerinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu yaparak sağlık bakanlığına teslim ettik ve şu anda vatandaşlarımıza bu tesislerimiz hizmet vermektedir. Göreve geldiğimiz ilk günden beri önemsediğimiz hizmeti ayağa götürme ve sorunları yerinde çözme anlayışı ile hareket ediyoruz. Polikliniğimizde en az 10 uzman hekimin görev yapacağı Semt Polikliniğini en kısa sürede yaparak, sağlık alanında yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekleyeceğiz."dedi. 


Yapılacak Semt Polikliniğinin Sağlık Bakanlığından alman olur ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 10 yıllığına tahsis edileceğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, zeminin kaya olması sebebi ile zemin çalışmasının yine belediyece yapıldığını ve en kası sürede temelinin atılacağını sözlerine ekledi.


Büyük Kayseri


Haber Kayseri Anadolu Haber Gazetesi'nde şöyle yer aldı...


Muhtarlar toplantısında şehrin doğu bölümünde büyük ölçekli ve çok amaçlı bir sağlık tesisinin yapılacağının müjdesini veren Melikgazi Belediye Başkam Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Behçelievler Mahallesi'nde mülkiyeti belediyemize ait olan alanda Semt Polikliniği için temel atma çalışmalarının başlanıldığını söyledi. TOKİ, İldem, Beyazşehir, Serkent ve Koramaz Vadisi olarak bilinen Gesi, Gürpınar, Bürüngüz, Ağırnas, Turan, Subaşı Mahallelerini içine alan bölgede semt polikliniği yapma kararı aldıklarını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, "Halk ve çevre sağlığına her zaman çok önem veriyoruz. Özellikle birey sağlığı için sağlık yatırımlarımız ve hizmetlerimiz neticesinde birçok yerel yönetime örnek gösteriliyoruz. Danışmentgazi ve Mimarsinan Şirintepe Mahallelerinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu yaparak sağlık bakanlığına teslim ettik ve şu anda vatandaşlarımıza bu tesislerimiz hizmet vermektedir. Göreve geldiğimiz ilk günden beri önem gösterdiğimiz, hizmeti ayağa götürme ve sorunları yerinde çözme anlayışı ile hareket ediyoruz. Şehrimizin doğu bölgesinde 11 mahalleye hizmet verecek olan ve içerinde en az 10 uzman hekimin görev yapacağı Semt Polikliniğini en kısa sürede yaparak, sağlık alanında yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekleyeceğiz." dedi. Melikgazi sağlık merkezinin temel çalışmasına başladı.


Kayseri Anadolu Haber


Geri Dön