29 / 06 / 2024

Melikgazi'de bu yıl yatırım yılı olacak!

Melikgazi'de bu yıl yatırım yılı olacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan bir araştırmada, Türkiye çapında yer alan ilçeler bazında en başarılı 4. Belediye Başkanı seçilmesini değerlendirdi.



Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan bir araştırmada, Türkiye çapında yer alan ilçeler bazında en başarılı 4. Belediye Başkanı seçilmesini değerlendirdi. Büyükkılıç, hizmetlerin halkta karşılık bulmasının sevindirici olduğunu belirtti. 


DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM 


Yaptığı hizmetler, kentsel dönüşüm çalışmaları ve tarihi eserlere verdiği önem ile dikkat çeken projelere imza atan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapılan hizmetin karşılık bulmasından memnun. 


Çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Büyükkılıç, "Ben her şeyden önce bu güzel çalışkent haber malan yapan ekibimize teşekkür ediyorum. Bizlere güvenip bu emaneti lütfeden Kayserimizin bu güzel insanlarına minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Önemli olan hizmetin halk tarafından karşılık bulabilmesidir. Bu araştırmalar hizmetimizi teyit eden sonuçlar. İnşallah bundan sonrada onlara layık olmak için gayret göstereceğim. Bu başarılar bizlere daha fazla sorumluluk yüklüyor. İnşallah daha modern, daha çağdaş, daha çevreci, daha yeşil bir Melikgazi sağlama yolunda gayret göstereceğimizin bilinmesini istiyorum" şeklinde konuştu. 


2016 MELİKGAZİ'NİN YATIRIM YILI OLACAK 


2015'i dolu dolu geçirdiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, "Yaptığımız hizmetler hem kabul gördü, hem de kamuoyunda geniş yankı buldu. Biz yaptığımız hizmetleri dayatmacı bir anlayış içinde, işinize gelirse demek yerine bölge insanlarının isteklerini ve ihtiyaçlarım önceden istişare yoluyla tespit etmek suretiyle onları hayata geçiriyoruz. Dolayısıyla sahiplenme duygusunu da böylece sağlamış oluyoruz. 2016"da da inşallah dolu dolu bir yıl geçireceğimizi ama bu anlayış içerisinde tarihi dokuyu ön plana çıkaracağımızı özellikle tarihi dokudaki yapılarla ilgili adeta dokunmadığımız bir yapının kalmaması yolunda gerek proje bağlamında, gerek uygulama bağlamında hepsine mutlaka sahip çıkma anlayışı içerisinde bu çalışmaları yapacağımızı paylaşmak isterim. Bizler bu çalışmaları yaparken yetkimizi değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan olduğu dönemde çıkartmış olduğu yasalardan alıyoruz. Daha önce bu tür çalışmaları yapamıyorduk. Buda bize kolaylık sağlıyor, yetki sağlıyor. Mazeret üretmiyoruz, ilçemizdeki her soruna sahip çıkıyoruz. Mazeret üretmek yerine "Yakınma Yekin" mantığını hayata geçiriyoruz. İnsanların işini kolaylaştınyoıuz, konforunu artırıyoruz. Takdir edersiniz Kayseri huzur şehri, bereket şehri. Gerçekten insanların gıpta ile takdir ettiği bir şehir. Bizde buna layık olmaya çalışıyoruz. Daha güzel günlerin bizi beklediğine inanıyoruz. Bu terör olayları biterse, inşallah ülkemizin huzuru sağlanırsa çok daha iyi olacak bunu da vurgulamadan geçemiyoruz. Ben son bulacağına inanıyorum. Çünkü zulüm ile abad olanın ahiri berbad olur. O açıdan bize bunları reva görenler herhalde sonunda pişman olacaklar. Onu da paylaşmadan geçemiyorum" ifadelerini kullandı.


Vizyon Kent Haber


Geri Dön