12 / 05 / 2024

Memur ve emekli maaşlarına çifte zam! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Maaş rakamları tek tek açıklandı!

Memur ve emekli maaşlarına çifte zam! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Maaş rakamları tek tek açıklandı!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği rakamlar tek tek açıklandı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...



EMEKLİ VE MEMURA ÇİFTE ZAM MÜJDESİ

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan memur maaşları için Ocak 2022 dönemindeki gibi ilave refah artışı yapılacak. Ocak 2022 zam döneminde memur ve memur emeklisi ilave yüzde 2,5'luk bir ek zam almıştı.

Yine diğer bir taraftan Temmuz ayı emekli zammı ile beraber yine sosyal refah düzenlemesi çerçevesinde emekli maaşları ile ilgili yeni düzenleme gerçekleştirileceği duyuruldu.

Memur ve emekli maaşlarına çifte zam! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Maaş rakamları tek tek açıklandı!

BAKAN BİLGİN'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI


Milyonlarca kişinin merak ettiği açıklamada işçileri, emeklileri ve memurları enflasyona ezdirmeyeceklerini dile getiren Bakan Bilgin, son olarak emeklileri sevindiren açıklamayı yaparak söz konusu en düşük emekli maaşının Temmuz ayında Ocak'ta olduğu gibi artırılacağını açıklamıştı.

REKOR ARTIŞ

2022 yılının Ocak ayında en düşük emekli maaşı yapılan sosyal refah düzenleme çerçevesinde yüzde 66 artış göstermiş ve 1.500 TL'den 2.500 TL'ye çıkmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Bilgin: "Elbette içinde enflasyon olacak. Ama ağırlı olarak sosyal refah düzenlemesi olarak değerlendirmek gerekir. Enflasyonun tahribatını önleyecek düzenle olacak. Çok ciddi bir rahatlama olacak" şeklinde konuştu.

Emekli maaşlarında 1 Mayıs sürprizi: En düşük emekli maaşı artacak! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Başvuran erken emekli oluyor! İşte milyonlarca kişinin bilmediği o emeklilik formülü!

20 yıldan fazla evli kalanlara emeklilik hakkı doğuyor! Hiç çalışmamış ev hanımları da faydalanabilecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön