06 / 05 / 2024

Memur ve emeklilere Kurban Bayramı'nda maaş ödeme takvimi belli oldu! Emekli ve memurlar kaç lira alacak?

Memur ve emeklilere Kurban Bayramı'nda maaş ödeme takvimi belli oldu! Emekli ve memurlar kaç lira alacak?

Memur ve emeklilere Kruban Bayramı arefesinde ödenecek maaş tutarları belli oldu. Memur ve emekli maaşları ne zaman hangi bankaya yatacak sorusunun cevabı araştırılıyordu. Hükümet milyonlarca kişinin alacağı paralaarı hesaplara aktaracak.



Emekli ve memurların maaşlarının ne zaman yatacağını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı.

Temmuz ayı memur maaşları Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz'da zamlı haliyle ödenmesi bekleniyor. Yarın hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temmuz ayı memur maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz'da zamlı haliyle ödeneceğini açıklarken, "Türkiye büyürken, gelişirken, güçlenirken, 85 milyon vatandaşın bilaistisna her birinin buradan payına düşeni almasını temin etmek boynumuzun borcudur. Millet bizi bunun için Cumhurbaşkanı yapmış, bunun için ülkeyi yönetme yetkisini ve sorumluluğunu vermiştir.. Bu emanetin gereğini yerine getirmek için arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz." şeklinde konuşmuştu.

Öte yandan en düşük emekli maaşı ise yapılan düzenlemeyle 3 bin 500 lira oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön