15 / 05 / 2024

Memurlara il ve ilçe bazında kira yardımı geliyor! Bakan resmen duyurdu!

Memurlara il ve ilçe bazında kira yardımı geliyor! Bakan resmen duyurdu!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, fahiş kira artışlarının vatandaşların en çok tepki gösterdiği sorunlardan olduğuna dikkat çekti ve kira yardımı müjdesi verdi. 



Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, fahiş kira bedellerine ilişkin "Yasal düzenlemelerle ve ilave tedbirlerle gereğini yapacağız" açıklamasında bulundu. 

Bakan Çavuşoğlu, son dakika açıklamasında, "Büyük şehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz" diyerek, TOKİ eliyle bölgeye yeni konutlarında hızla kazandırılacağını belirtti. Bu şekilde arz-talep dengesinin sağlanacağına vurgu yaptı. 

Memurlara il ve ilçe bazında kira yardımı geliyor! Bakan resmen duyurdu!

Açıklamasının devamında "İkinci konu da bazı ilçelerimizin tarım teşviklerinden mevzuattaki hükümler nedeniyle faydalanamamış olması. Tarım Bakanlığı’mızla bunu görüşerek, hemen bir çalışmaya başladık" ifadelerine yer veren Mevlüt Çavuşoğlu, üçüncü olarak elektrik altyapısındaki eksiklerin giderilmesi amacıyla çalışmalara start verdiklerinin altını çizdi. 

Antalya’dan milletvekili seçilen Çavuşoğlu, partisinden seçilen diğer Antalya milletvekilleri ve Cumhur İttifakı içindeki partilerin il başkanlarının katımıyla 14 Mayıs seçiminin ardından genel bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

2023 KPSS başvuru ücreti belli oldu! KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ücreti peş peşe açıklandı!

Dolar ve altın alımında Merkez Bankası'ndan hamle! Kur Korumalı Mevduat faizi yüzde 50 yolunda ilerliyor

Borsa İstanbul'da seçim dalgası! Hangi hisseler öne çıkıyor? Hangi hisseler geriledi? 

Deprem konutları hızla yükseliyor! 6 ayda teslim edilecek!


Geri Dön