03 / 05 / 2024

Menderes Belediyesi'nde yol haritası KENTEXPO ile çizildi!

Menderes Belediyesi'nde yol haritası KENTEXPO ile çizildi!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu yaptığı açıklamada katıldıkları KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda belediyenin ihtiyacı olan ürün ve hizmetleri tanıma fırsatı yakaladıklarını söyledi.




Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, katıldıkları KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda belediyenin ihtiyacı olan ürün ve hizmetleri tanıma fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Soylu, "Kurduğumuz özel stantta belediye yetkililerimiz sektöre hizmet veren kuruluşlarla bir araya geldi. İlçenin ihtiyacı olan hizmetlerle ilgili ikili görüşmeleri gerçekleştirme fırsatı yakaladık. Belediye olarak ilçemize yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalarla ilgili de ziyaretçileri bilgilendirdik" dedi.


"Talepleri de dinledik" 

Menderes'i hak ettiği noktaya taşımak için her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Soylu, "İlçemize daha iyi hizmet verebilmek için KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katılım sağladık. Fuarda edindiğimiz deneyim ve yaptığımız görüşmeler ile ilçemizin ihtiyaçlarına daha iyi karşılık verebileceğiz. Her çalışmada olduğu gibi fuarda yaptığımız görüşmelerde de vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dikkate aldık. Onların istek ve ihtiyaçlarına göre biz de kendimize bir yol haritası belirledik. Belirlediğimiz yol haritasına göre fuarda gerekli gördüğümüz temasları gerçekleştirdik. İnşallah kısa sürede ilçemizi hak ettiği noktaya taşıyacağız" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön