17 / 05 / 2024

Menderes Belediyesi projeleri

Menderes Belediyesi projeleri

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu yaptığı açıklamada katıldıkları KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda belediyenin ihtiyacı olan ürün ve hizmetleri tanıma fırsatı yakaladıklarını söyledi.

İzmir Menderes'te satılık 2.198 metrekare arsa! 13.2 milyon TL'ye! 

İzmir Menderes Belediyesi, İzmir ili, Menderes ilçesi, Cumaovası Mahallesi'nde yer alan 2.198 metrekarelik arsayı 13 milyon 192 bin 680 TL'ye satıyor.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Menderes Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir ili Menderes Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait olan İzmir ili, Menderes ilçesi, Tekeli Mahallesinde bulunan tarlayı 8 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı..

Menderes Belediyesi'nden 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Çile Mahallesi Tekkealtı mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 669 bin 819 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Görece Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul Menderes Belediyesi tarafından 3 milyon 653 bin 267 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Menderes Belediyesi'nden 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Çile Mahallesi Tekkealtı Mevkiideki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak..

İzmir Menderes'te 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Çile Mahallesi Tekkealtı mevkiinde bulunan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek...

İzmir Menderes'te 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca-Büyükovacık'ta yer alan 51 bin 59 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 3 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Menderes Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca - Büyükovacık'ta yer alan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Başbakan Yıldırım bir vatandaşın imar barışı kaydını yaptı!

İzmir'de bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Menderes Belediyesi'nde bir vatandaşın imar barışı kaydını gerçekleştirdi...

İzmir Menderes'te 8.9 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca-Büyükovacık Mevkiideki tarla ihale ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek...

İzmir Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir Menderes Belediyesi, Ataköy-Kalabak Mahallesi'nde 73 bin 985,60 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Menderes'e 70 milyon TL'lik yatırım!

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye 4 yılda 70 milyon liralık yatırım gerçekleştirildi.

Menderes Belediyesi projeleri Haberi

Menderes Belediyesi projeleri


Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, katıldıkları KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda belediyenin ihtiyacı olan ürün ve hizmetleri tanıma fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Soylu, "Kurduğumuz özel stantta belediye yetkililerimiz sektöre hizmet veren kuruluşlarla bir araya geldi. İlçenin ihtiyacı olan hizmetlerle ilgili ikili görüşmeleri gerçekleştirme fırsatı yakaladık. Belediye olarak ilçemize yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalarla ilgili de ziyaretçileri bilgilendirdik" dedi.


"Talepleri de dinledik" 

Menderes'i hak ettiği noktaya taşımak için her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Soylu, "İlçemize daha iyi hizmet verebilmek için KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katılım sağladık. Fuarda edindiğimiz deneyim ve yaptığımız görüşmeler ile ilçemizin ihtiyaçlarına daha iyi karşılık verebileceğiz. Her çalışmada olduğu gibi fuarda yaptığımız görüşmelerde de vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dikkate aldık. Onların istek ve ihtiyaçlarına...