02 / 05 / 2024

Menderes'e 70 milyon TL'lik yatırım!

Menderes'e 70 milyon TL'lik yatırım!

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye 4 yılda 70 milyon liralık yatırım gerçekleştirildi.



Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun göreve seçilmesi ile ilçede başlatılan şehircilik hareketiyle geçen 4 yıllık sürede birçok ilk hayata geçirilirken, fiziki yatırımlar sonunda herkesin parmakla gösterdiği Menderes’te yapılan yatırımların toplam maliyeti de 70 milyon TL’yi buldu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Menderes için 9 alanda 99 proje sözü verdiklerini hatırlatan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Göreve geldiğimiz andan itibaren hiç vakit kaybetmeden Menderes için canla, başla çalışmaya başladık. Geldiğimiz noktada Allah’a şükür ki verdiğimiz sözlerin neredeyse tamamını yerine getirdik. Menderes’te hayalleri gerçeğe dönüştürdük. Vatandaşlarımızın hayalini gerçeğe dönüştürmek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” diye açıklama yaptı. 

Başkan Soylu sözlerine şöyle devam etti;  “Sevgi, saygı ve samimiyet olgusuyla başlattığımız şehircilik hareketinde ilkleri Menderesimize kazandırdık. En büyük eksiğimiz olan devlet hastanesi bu ilklerin başında geliyor. İnşaat çalışmalarının sürdüğü Menderes Devlet Hastanemizi inşallah en kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağız. Olmaz, yapılamaz denen doğalgazı da ilçemizle tanıştırdık. Doğalgazı kullananların sayısı gün geçtikçe artarken temiz enerji sayesinde hem çevremiz zarar görmüyor hem de evlerimizde, iş yerlerimizde sağlıklı ve ucuz ısı enerjisi kullanılmış oluyor. Bir diğer önemli çalışmamız ise Evde Sağlık Hizmetleri. Bugüne kadar 3 bin 500 kişiye ulaştık ve 30 bin ziyaret gerçekleştirdik. Uygulamamız ile doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımızın yanlarında yer alıyoruz. Her şeyimiz olan çocuklarımızın içinde oyun oynayabileceği, oynarken öğreneceği tematik parkları ilçemize kazandırırken, Menderes’imizin her noktasını yeni parklarla buluşturuyor, mevcut parkları da günümüze uyarlıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda dikkat ettiğimiz en önemli husus ise engelsiz alanlar oluşturmak. Böylelikle engelli evlatlarımızı da hayatın içine dahil ediyor, sosyalleşmeleri adına önemli katkı sağlıyoruz” dedi. 
 


Geri Dön